Sorteig: 12 hores màgia

Teatre Barcelona

TEATRE_BARCELONA_12_hores_magia_SORTEIG

Teatre Barcelona i La Seca-Espai Brossa us volen convidar a les 12 hores de màgia de Barcelona.

12 hores de màgia a La Seca-Espai Brossa

Després de 5 anys, les 12 hores de màgia de Barcelona són una proposta consolidada en el marc de les Festes de la Mercè. De 12 a 12, es programen 12 actuacions. En l’edició d’aquest any hi participen 6 il·lusionistes de reconegut prestigi: Aliskim i Luna, Enric Magoo, Serjo, Mag Edgar, Hausson i Felix Brunet.

Enguany aquesta marató màgica tindrà lloc el proper diumenge dia 22 de setembre a La Seca-Espai Brossa.

El sorteig, 5 entrades dobles

Sortegem 5 entrades dobles per assistir a un dels espectacles programats:  2 entrades es sortejaran entre totes les persones que es registrin al Club TB entre el 17 i el 20 de setembre, i 3 entrades dobles es sortejaran entre tots els membres del Club TB. Si encara no en formes part, pots fer-ho aquí.

Els guanyadors es donaran a conèixer al Blog de Teatre Barcelona el dissabte 21 de setembre.

 

Guanyadors (actualitzat!)

Josep A., Laia C. i LLuc P. són els guanyadors entre tots els usuaris del Club TB. Daniel P. i Mercè N. els guanyadors entre els nous membres. Enhorabona a tots!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
‘Falaise’. Circ al penya-segat

‘Falaise’. Circ al penya-segat

De les cavernes fosques emergeixen els cossos. Del blanc i el negre, cap a l’abisme, el penya-segat. Falaise, la nova proposta de Baró d’Evel, sembla ressorgir de la gènesi primerenca, […]

Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera torna aquest Nadal a l’escenari del Teatre Romea per encarnar el personatge més emblemàtic de Charles Dickens, el llegendari Mr. Scrooge. Tot l’any pot ser Nadal se submergeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!