‘Sonambulistes’, un espectacle inclusiu que trenca estigmes

Rubén Garcia Espelta

Diumenge 25 de febrer a les 17h la plaça de la Catedral de Barcelona acollirà l’espectacle inclusiu Sonambulistes, una proposta que uneix música, dansa, circ, teatre, màgia, clown i il·lustració, sota la direcció artística de Martí Torras, per trencar estigmes i reflexionar entorn la vulnerabilitat.

L’espectacle serà l’acte que clourà l’arribada de la Magic Line Barcelona Sant Joan de Déu, una caminada solidària ciutadana que organitza Sant Joan de Déu a Barcelona a favor de les persones que es troben en situació vulnerable (aquí trobareu més informació). Tot i que ja no queden places per participar-hi si que  que podeu assistir a l’espectacle que es durà a terme, a partir de les 17 h, a la plaça de la Catedral, lloc d’arribada de la Magic Line.

Sonambulistes és un espectacle que ens proposa un viatge a un món d’escales, escaletes i esglaons des d’on tots podenm cooperar per poder complir tots els somnis: els propis però també el de totes aquelles persones que passen per una situació complicada. L’obra estarà dirigida per Martí Torras i en ella participaran artistes professionals i amateurs de projectes socials.

Quins altres artistes participaran a la cloenda de la Magic Line?

AIMS Sextet. Música. Amb Seon-hee Myong, Ana Blackmur, David Fontseca, Andriy Viytovych, Peter Thiemann, Christoph Rahn músics de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona i solistes de les orquestres del Gran Teatre del Liceu, de l’Òpera Reial Covent Garden de Londres i de l’Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya.

XAMFRÀ. Música. Centre de música i escena per la inclusió social del Raval de Barcelona.

VOZES. Música. Associació Músics per la Pau i la Integració de Barcelona.

Toni Mira. Dansa. Premi Nacional de Dansa al capdavant de la companyia Nats Nus.

Sergi Buka. Il·lusionista. Ha actuat al prestigiós Circ Roncalli alemany.

Jordi Cortés. Dansa integrada. Ballarí i coreògraf especialitzat en dansa integrada.

Hotel Iocandi. Circ. Companyia emergent que uneix acrobàcia i música en directe.

Miguel García. Clown. Pallasso excèntric, artista de circ i acròbata sonor.

Fàtima Campos. Dansa. Membre de les companyies Mudances, Nats Nus i Senza tempo.

Cia Brots. Teatre. Teatre de l’oprimit, per trencar estigmes entorn el trastorn mental.

Més informació: http://www.magiclinesjd.org/ca 

 

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!