Les solucions del ‘Gran gurú Bohigues’, als Cinemes Girona

Redacció

Potser coneixeu el Senyor Bohigues del Versió RAC1, presentat per Toni Clapés, o potser el vau descobrir al Còmics Show de l’Àngel Llàcer a TV3. A partir del 2 de desembre el podeu trobar cada divendres als Cinemes Girona, on hi ha muntat el Bar de Baix per poder propagar el seu “coneixement il·limitat”. I és que resulta que l’èxit li ha pujat al cap i ha decidit fer-se gurú per donar solucions a tots els problemes dels espectadors.

teatre_barcelona-guru-bohigues

Segons el mateix Bohigues l’espectacle, titulat el Gran Gurú Bohigues, “és el millor que s’ha fet mai” perquè s’hi explica “el sentit de la vida; si Déu existeix; d’on venim i on anem; si la gent que circula pel carrer va algun lloc o només dona voltes; perquè els anglesos condueixen per l’esquerra i no per davant (que això sí faria que arribessin abans!); a quins planetes hi ha vida intel·ligent; i perquè no és aconsellable regalar mai a ningú un ram de flors de flora intestinal”.

 

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!