SMILEY, DE L'ESCENARI A LA PANTALLA

Carlos Cuevas i Miki Esparbé protagonitzaran ‘Smiley’ a Netflix

L'obra de Guillem Clua es tranformarà en una sèrie de Netflix

Redacció

L’èxit teatral Smiley. Una història d’amor, de Guillem Clua, es convertirà en una sèrie per a Netflix, ho farà amb un nou repartiment encapçalat per Carlos Cuevas i Miki Esparbé.

Els acompanyaran Pepón Nieto, Meritxell Calvo, Giannina Fruttero, Eduardo Lloveras, Ruth Llopis i Ramon Pujol. La sèrie estarà dirigida per Marta Pahissa i David M. Porras. La producció serà de Minoria Absoluta.

Smiley, la història d’una comèdia romàntica

Estrenada al 2012 la Sala Flyhard va tenir molt bona acollida per part del públic, va fer el salt Teatre Lliure i el Club Capitol, on s’hi va estar una temporada i va emprendre una extensa gira per Catalunya i arreu del món (se n’han fet altres versions a Madrid i a diferents països del món com Chile, Nàpols, Miami, Nova York o Singapur).


Al setembre del 2020 es va estrenar la segona entrega Smiley, després de l’amor amb el mateix repartiment original format per: Ramon Pujol i Albert Triola.

Articles relacionats

Acceptar la mort, estimar la vida

T’has plantejat mai com vols que sigui el teu funeral? Saps quines alternatives tens? Per què mantenim el tabú sobre l’única certesa universal? Es pot pensar en la mort des […]

Nous aires per a El Molino

Molinex és un cicle artístic que pretén rescatar la memòria d’El Molino i actualitzar el seu paper dins la dissidència sexual, és a dir, donar-li el valor que mereix la […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari