Sis dramatúrgies contemporànies, finalistes al Premi BBVA de Teatre

Redacció TeatreBarcelona

Els 6 espectacles finalistes són Nadia, de Nadia Ghulam / La Conquesta del Pol Sud; Confidències a Al·là, de Sala Atrium; MedeaMaterialMedea, d’Artmagnètic; M.A.R.I.L.U.L.A, de La Lula Produccions; La Caputxeta Gal·làctica, de la companyia Insectotròpics i Locus Amoenus, d’Atresbandes.

El premi al millor espectacle teatral, que es farà públic el 4 de maig a la gala final que tindrà lloc a L’Atlàntida de Vic, consisteix en una gira catalana valorada en més de 16.000 euros.  La resta de finalistes s’enduran una dotació econòmica de 900 euros.

Les obres seleccionades es podran veure en tres caps de setmana del mes d’abril al Teatre Principal de Valls, el Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, al Teatre Ateneu de Tàrrega, l’Espai Rusiñol de Manlleu, l’Auditori Teatre de Calldetenes i el Teatre Municipal de Berga.

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!