Tot el que necessites per anar al teatre

El Simbiòtic Festival obre una convocatòria artística per a companyies d’arts escèniques

16 juny 2016
b

El Movistar Simbiòtic Festival, Festival multidisciplinari d’arts escèniques accessibles, obre una convocatòria per la programació artística del festival dirigida a companyies. El projecte, guanyador de la plataforma de mecenatge cultural Movistar Artsy, vol incidir en la millora de l’accessibilitat a les arts escèniques del públic amb diversitat sensorial.

artsy

La primera edició d’aquest festival tindrà lloc els dies 26 i 27 de novembre del 2016 a la Sala Beckett. És una iniciativa que oferirà programació contemporània accessible, tant per a un públic amb diversitat sensorial (col·lectiu de persones amb ceguesa i sordesa), com per a un públic general, aficionat a les arts escèniques. La missió del nou festival és “sensibilitzar el públic i estimular la creació de produccions escèniques accessibles” per tal de “millorar l’accés a l’art i la cultura d’aquells col·lectius que en puguin quedar exclosos”.

El festival tindrà dues línies de programació: el Laboratori Simbiòtic, on s’oferiran tallers, conferències i activitats; i l’Escena Simbiòtica, on es podran veure els diferents espectacles d’arts escèniques adaptats. És per aquesta darrera línia per la que s’ha obert la convocatòria dirigida a companyies, que podran presentar espectacles ja estrenats o de nova producció que estiguin o puguin ser adaptats, fins el 15 de juliol.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari