El Simbiòtic Festival obre una convocatòria artística per a companyies d’arts escèniques

Redacció

El Movistar Simbiòtic Festival, Festival multidisciplinari d’arts escèniques accessibles, obre una convocatòria per la programació artística del festival dirigida a companyies. El projecte, guanyador de la plataforma de mecenatge cultural Movistar Artsy, vol incidir en la millora de l’accessibilitat a les arts escèniques del públic amb diversitat sensorial.

artsy

La primera edició d’aquest festival tindrà lloc els dies 26 i 27 de novembre del 2016 a la Sala Beckett. És una iniciativa que oferirà programació contemporània accessible, tant per a un públic amb diversitat sensorial (col·lectiu de persones amb ceguesa i sordesa), com per a un públic general, aficionat a les arts escèniques. La missió del nou festival és “sensibilitzar el públic i estimular la creació de produccions escèniques accessibles” per tal de “millorar l’accés a l’art i la cultura d’aquells col·lectius que en puguin quedar exclosos”.

El festival tindrà dues línies de programació: el Laboratori Simbiòtic, on s’oferiran tallers, conferències i activitats; i l’Escena Simbiòtica, on es podran veure els diferents espectacles d’arts escèniques adaptats. És per aquesta darrera línia per la que s’ha obert la convocatòria dirigida a companyies, que podran presentar espectacles ja estrenats o de nova producció que estiguin o puguin ser adaptats, fins el 15 de juliol.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!