Sant Jordi per a teatreros

Redacció TeatreBarcelona

Sant Jordi és un dia especial: els carrers s’omplen d’olor de rosa i paradetes de llibres, i tots duem flors roges a les mans per conquistar la nostra princesa o com a present del nostre cavaller… o del nostre drac.

Captura de pantalla 2014-04-23 a les 14.51.16

Una llibreria i una sala de teatre ens sembla una bonica història d’amor: a Teatre Barcelona ens sumem a l’eufòria del dia del llibre de l’única manera que sabem, portant-vos una selecció pensada pels més teatreros. Les millors idees per regalar, a vosaltres mateixos o als vostres enamorats, familiars, amics, veïns, professors, companys de classe, de professió… Que no els agrada el teatre? Doncs, més val que us en allunyeu!

Bona diada!

L’èxit de la temporada 

La versió en paper de l’exit del Teatre Lliure Un trozo invisible de este mundoInvisibles, de Juan Diego Botto.

Els llibres de la Sala Flyhard

Smiley, de Guillem Clua, El rei borni, de Marc Crehuet… Una selecció d’obres estrenades a la Sala Flyhard que podeu trobar per 7€ a la llibreria La Impossible, al carrer Provença 232, o amb descompte, per només 5€, a la mateixa taquilla de la Flyhard i a la Llibreria Montseny, ubicada també al carrer Alpens.

TEATRE_BARCELONA-invisibles_voces_de_un_trozo_invisible_de_este_mundo_juan_diego_botto

Un recorregut pels teatres de la ciutat

Carme Tierz i Xavier Muniesa presenten Barcelona, ciutat de teatres, per conèixer els prop de dos-cents teatres amb activitat de la ciutat, i amb pròleg de Josep M. Pou.

TEATRE_BARCELONA-barcelona_ciutat_de_teatre

Les publicacions del TNC

Per endur-vos a casa les obres que presenta aquesta temporada el Teatre Nacional de Catalunya.

TEATRE_BARCELONA-llibres_tnc

El clàssic més esperat

Aneu fent boca amb el text d’Àngel Guimerà mentre espereu l’estrena de Mar i Cel que ens porta aquesta temporada el Teatre Victoria. Les veles s’inflaran!

TEATRE_BARCELONA-mar_i_cel

La llibreria tradicional del teatre

I si cap d’aquestes propostes us convens, podeu fer un tomb per la Llibreria Millà de Barcelona: una llibreria teatral que, tot i no estar en el seu apogeu, té un gran assortiment d’obres de totes les èpoques.

TEATRE_BARCELONA-llibreria_milla

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
‘Falaise’. Circ al penya-segat

‘Falaise’. Circ al penya-segat

De les cavernes fosques emergeixen els cossos. Del blanc i el negre, cap a l’abisme, el penya-segat. Falaise, la nova proposta de Baró d’Evel, sembla ressorgir de la gènesi primerenca, […]

Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera torna aquest Nadal a l’escenari del Teatre Romea per encarnar el personatge més emblemàtic de Charles Dickens, el llegendari Mr. Scrooge. Tot l’any pot ser Nadal se submergeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!