Roger Pera canta la seva vida en un musical al Teatre del Raval

Rubén Garcia Espelta

Roger Pera adapta el seu últim llibre autobiogràfic al teatre en format musical. ÈXIT, el musical de la meva vida que es pot veure a la cartellera del Teatre del Raval fins al 24 d’abril.

El musical es basa en les mateixes vivències que l’artista comença a explicar mentre es desmaquilla sol al camerino, esperant que el seu pare el vingui a buscar. L’espectacle, escrit i interpretat pel mateix actor protagonista, explica com en Roger Pera ha hagut d’afrontar els moments més bonics però també els més difícils de la seva trajectòria marcada per l’èxit des de ben petit: “A mi l’èxit em va matar. Jo anava sempre a 220 quilòmetres per hora, i vaig haver d’aprendre que a 80 el paisatge es veu millor i no arriben multes”, explica.

Amb la sinceritat i la sensibilitat com a puntals de la proposta, l’artista reflexiona sobre temes com l’amor per la vida, la fragilitat humana, el suport de la família i la importància de tenir sentit de l’humor. ÈXIT, el musical de la meva vida, codirigit per Joan Pera, el seu pare, combina a escena les seves vivències amb cançons sobre els aprenentatges que ha recollit al llarg dels tots aquests anys. L’espectacle està inspirat en un espectacle de l’actor Nicolas Cage, on explicava la seva vida amb una guitarra entre les mans.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!