Les princeses roses es rebel·len al Poliorama

Redacció

Paco Mir i la companyia Grappa Teatre presenten Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa? dins el cicle Viu el Teatre. L’espectacle, dirigit a infants a partir de 3 anys, és una adaptació teatral del llibre de la sevillana Raquel Díaz. Una aventura musical que desmunta els estereotips infantils de princeses roses que fan petons a gripaus que es podrà veure tots els diumenges de febrer i març a les 12.30h al Teatre Poliorama.

A l’obra, d’una hora de durada, els espectadors coneixeran la Carlota, una princesa rosa no vol ser princesa rosa per molt que li diguin que ha nascut per ser princesa rosa. Aquest fet, insòlit en una monarquia de les de tota la vida, capgira la vida quotidiana de palau fins que aconsegueix convèncer a tothom que els temps han canviat i que les nenes poden aspirar a coses més interessants que ser princeses roses. I és que a ella li agradaria caçar dracs, anar en globus o nedar a lloms d’un dofí i té molt clara la solució: la gent ha d’entendre que hi ha nenes que en lloc de voler ser princeses roses, prefereixen qualsevol altre color dels milions que hi ha al món.

Dirigida i adaptada per Paco Mir (El Tricicle), l’obra convida als espectadors -petits i grans- a reflexionar sobre la igualtat d’oportunitats entre nens i nenes al mateix temps que ho fa la princesa Carlota sobre l’escenari. Aquesta heroïna inconformista pren com a punt de partida el marc dels contes tradicionals, plens de tòpics de gènere, i inicia una aventura on qüestiona aquesta tradició i es rebel·la contra la imposició d’estereotips i prejudicis.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!