Els Pirates Teatre celebren els seus 15 anys a Luz de Gas rodejats d’artistes

Redacció

Aquest novembre Els Pirates Teatre fan 15 anys. Des que el 2001 van presentar Els Pirates de Gilbert i Sullivan a l’Institut Americà de Barcelona, no només ha passat el temps, sinó també un munt d’espectacles com El darrer triangle, Sing Song Swing, Nit de reis de William Shakespeare o Ronda naval sota la boira. A més, des de l’any 2013 la companyia està al capdavant de la gestió del teatre El Maldà, premi de la Crítica 2015 a millor sala de Catalunya. El proper dilluns 14 d’octubre ho celebren amb el públic a la Sala Luz de Gas rodejats d’artistes que els han acompanyat durant aquests anys i fragments d’alguns dels seus propis espectacles.

teatre_barcelona-pirates_teatre-revista_1

El plat fort de la celebració serà un número inèdit amb música de l’actor Llorenç González on hi actuaran els actors d’Els Pirates Teatre on s’hi explicarà, en clau d’humor, “la veritable història de la companyia”. Volen, d’aquesta manera, “celebrar els 15 anys amb una festa -explica Adrià Aubert, director de la companyia-. Recordarem el nostre passat, però sobretot celebrarem el present amb el públic i amics que ens han acompanyat els darrers anys”.

A més dels 14 membres de la companyia, doncs, dalt de l’escenari també hi pujaran fins a una vintena d’artistes, entre els quals hi ha confirmats Clara Peya, Marco Mezquida & Marcel·lí Bayer, Mariona Castillo, Toni Viñals, La Lloll, The Feliuettes, la Companyia Bratislava, David Verdaguer i Oscar Machancoses, Arnau Vallvé, Mali Vanili i Oriol Genís.

La celebració de 15 anys s’allargarà fins al maig amb l’estrena de la seva versió del Somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare a La Seca-Espai Brossa.

Podeu reservar les entrades per un preu de 5€: festapirates15@gmail.com

Més informació al web de la companyia.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!