Pepa Plana i Tortell Poltrona participen a la gala de Pallassos Sense Fronteres per als nens refugiats

Redacció

Pallassos sense Fronteres ha organitzat una gala solidària per tal de recollir fons per als nens refugiats que arriben a Europa procedents de conflictes armats. L’acte es farà el proper 14 de febrer al Teatre-Auditori de Sant Cugat i hi participaran els pallassos Pepa Plana i Tortell Poltrona, la ballarina Claire Ducreux, la companyia El Negro y el Flaco, l’animador del Barça Pep Callau i la cantant Sílvia Pérez Cruz.

PepaPlana

La recaptació de la gala es destinarà íntegrament als projectes que Pallassos Sense Fronteres està desenvolupant en suport als infants refugiats procedents de les guerres de Síria, Iraq, Afganistan o Eritrea. Es finançaran les intervencions que s’estan fent a Grècia, Macedònia i Sèrbia, concretament en els espais temporals de tràfic de Gevgelija (Macedònia), Idomeni (Grècia) i Preshevo (Sèrbia), a més de les illes gregues de Leros, Kós i Lesbos. L’ONG va enviar-hi a l’octubre deu equips d’artistes voluntaris per acompanyar i atendre els refugiats amb actuacions, en coordinació amb ONG locals i internacionals.

Trobareu les entrades per a l’espectacle al web del Teatre.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!