El Palau Robert recull la trajectòria innovadora de 44 anys de Comediants

Redacció

El Palau Robert acull, a partir del 22 d’abril i fins el 28 d’agost, l’exposició ‘Comediants, inventors d’un nou llenguatge‘, organitzada la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona i comissariada per Joan Font i Dani Freixes. La mostra repassa la història de la companyia i en recrea les múltiples facetes: espectacles de teatre o de sala, de carrer i especials; altres creacions com llibres, pel·lícules, programes i sèries de televisió, exposicions, òperes o col·laboracions amb altres companyies o espais.

TEATRE_BARCELONA-comediants-REVISTA_1

El grup, creat el 1971, està format per actors, músics i artistes dedicats al món de la creació que porten a terme un treball multidisciplinari. Comediants ha conreat un llenguatge propi, amb muntatges espectaculars, combinant el compromís amb el teatre popular i l’aposta per la imaginació, la creativitat, i l’esperit i la llum del Mediterrani. Un discurs teatral innovador que ha donat la volta al món i que ha contribuït a renovar i impulsar les experiències festives del país. En els seus treballs destaquen la diversitat de propostes creatives, les diverses dimensions en els projectes, la transversalitat i la interrelació amb el públic.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!