‘Ovelles’, la comèdia d’èxit de Carmen Marfà i Yago Alonso, torna al Teatre Poliorama

Redacció

Ovelles, la comèdia escrita i dirigida per Carmen Marfà Yago Alonso, torna a la cartellera. Ho farà del 15 al 30 de setembre al Teatre Poliorama amb el repartiment original que la va estrenar l’any 2018 a la Sala Flyhard de Barcelona: Biel Duran, Sara Espígul i Albert Triola.

Després de la temporada d’estrena, amb 63 funcions exhaurides i un èxit aclaparador de crítica i públic, sumat a dues temporades de gira per una trentena de localitat catalanes, Ovelles farà una breu temporada de comiat a Barcelona abans de saltar a la cartellera madrilenya.

L’obra parteix de la història de tres germans de Barcelona que reben una insòlita herència: 512 ovelles. El que era alegria al principi acabarà sent un punt d’inflexió en les seves vides i posarà en risc la seva relació: qui dels tres renunciarà a tot el que té per cuidar al ramat?

Ovelles reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació marcada per una gran crisi econòmica que els va agafar en un important moment vital: al voltant dels 30. Una situació agreujada ara per una pandèmia mundial amb unes conseqüències que, avui dia, encara són ben incertes. L’obra parla de la decepció d’aquesta generació, de la seva permanent necessitat d’empoderar-se i reinventar-se, de tot allò que són capaços de sacrificar per canviar les seves vides, de les seves pors i de com afrontar-les. En un moment on la consciència ecològica va guanyant cada vegada més terreny, Ovelles també posa en evidència la nostra desconnexió amb el món rural.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Temporada Alta encén la tardor teatral

El festival Temporada Alta marca l’inici de la temporada teatral del país amb una programació extensa que inclou un centenar d’espectacles. Aquesta serà la 32a edició i es durà a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!