Sorteig: Entrades per Oceà

Teatre Barcelona

TEATRE_BARCELONA_Ocea_Sorteig

Teatre Barcelona i Versus Teatre us volen convidar a veure Oceà, perquè volem que torneu de vacances amb bon peu!

Oceà al Versus Teatre

La companyia Retret Teatre no ha fet vacances aquest estiu. S’han quedat de guàrdia teatrera a Barcelona i des del 8 d’agost estan representant al Versus Teatre la seva darrera proposta, Oceà, un espectacle basat en la obra Oceano Mare d’Alessandro Baricco.

Capbusseu-vos en la prosa poètica d’Alessandro Baricco, apropeu-vos als seus personatges, a través de les paraules, el moviment, la música i les imatges que ens proposa Ivan Padilla, director del muntatge.

El sorteig, 2 entrades dobles

Es sortejarà una entrada doble entre totes les persones que es registrin al Club TB entre el 21 i el 31 d’agost. L’altra entrada doble es sortejarà entre tots els membres del Club TB. Si encara no en formes part, pots fer-ho aquí.

Els guanyadors es donaran a conèixer al Blog de Teatre Barcelona el diumenge 1 de setembre.

El sorteig, 2 entrades dobles

Guanyadors! (Actualitzat: 1 de setembre 2013)

En Jordi Juan és el guanyador de l’entrada enstre els nous membres i en David Planas el guanyador entre tots els usuaris del Club TB. Felicitats!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!