Mor l’actriu Verónica Forqué, història del nostre teatre

Redacció

Hi ha notícies que s’escriuen amb llàgrimes als ulls i així s’explica la mort d’una llegenda del nostre teatre com és Verónica Forqué. Avui el món de la cultura plora una pèrdua irreparable. L’actriu ha mort aquest dilluns 13 de desembre als 66 anys. Ha estat trobada al seu domicili segons afirmen fonts policials, però ja no s’ha pogut fer res per salvar la vida.

El somriure més gran i lluminós dels nostres escenaris s’ha apagat deixant-nos a les fosques. A la nostra memòria, encara romanen moments inoblidables i personatges memorables als quals va encarnar a la pantalla i sobre les taules. Bajarse al moro, Qué he hecho yo para merecer esto, Pepa y Pepe, Kika… Els títols són incomptables. Corria l’any 1988 quan va interpretar el seu conegut paper a ¡Ay, Carmela!  al Teatre Fígaro de Madrid amb l’actor Manuel Galiana, el 1997 va protagonitzar l’obra Las sillas al costat de José Luis Gómez, també va formar part de l’elenc de Shirley Valentine i Doña Rosita la soltera la soltera amb direcció de Miguel Narros, entre d’altres, anys vam poder gaudir de la seva feina a Las cosas que son verdad de Julián Fuentes Reta, La Respiración de Alfredo Sanzol i Así es, si así fue de Laila Ripoll.

La mort de Verónica Forqué ha commocionat el món de la cultura i la comunicació. Des de TeatreBarcelona volem compartir el seu dolor i transmetre el nostre condol a la seva família i amics.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!