L’Experimental Room Festival arriba a la quarta edició

Redacció

L’Experimental Room Festival, dedicat a l’exhibició de peces escèniques de petit i mig format creades a partir de material autobiogràfic, arriba a la quarta edició. El gènere, conegut sota el nom de Human/Site/Time Specific Performances, inclou també espectacles sorgits d’inquietuds íntimes o experiències personals. Tots, amb un gran component d’experimentació i recerca relacionada amb el temps, l’espai o els espectadors.

TEATRE_BARCELONA-Experimental_Room_Festival-CONCURS-CONTINGUT

Dintre de la programació, es podran veure treballs escènics dissenyats per a petits grups d’audiència (Human Specific), per a espais no convencionals (Site Specific) i performances de llarga durada (Time Specific). S’hi podran veure treballs de creadors nacionals i internacionals que utilitzen diferents llenguatges escènics per expressar-se,  sempre partint de la NO-ficció i l’experimentació.

Fafá Franco presenta El Diván de la Peluquera; Marta Pawlikowska el seu Torbellino mudo; Adriana Alcaide Una gota en el océano; Adán Hernández una peça titulada (buscar) Ánima; Alba Torres La cendra és paisatge de memòria i La Señorita Blanco Si pudiera mover los pies saldría corriendo. Una varietat de propostes escèniques, des de les accions performatives, passant pel teatre experimental, les instal•lacions humanes, el teatre físic, la dansa, les noves dramatúrgies, la utilització de text o el cant i la música, però sempre sota les condicions bàsiques que engloben i què determinen el que és una Human/Site/Time Specific Performance.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!