L’Escenari Brossa aposta pel format virtual per fomenar la creació

Rubén Garcia Espelta

L’escenari Joan Brossa estrena un nou format de teatre virtual per seguir connectats amb el públic durant els mesos de juny i juliol. Aquesta nova iniciativa, titulada Escenari Virtual, emetrà en directe diferents obres creades per a l’ocasió a través de la plataforma Zoom i de manera gratuïta per a un grup limitat d’espectadors i espectadores. L’objectiu d’aquest nou espai d’exhibició virtual és donar suport a les companyies en aquesta aturada que pateix el sector i seguir fomentant la creació.

Xavier Torra (foto) amb Martí Salvat i Cristina López de Projecte Ingenu protagonitzaran la peça

L’equipament, que obrirà les seves portes a partir del setembre, ha anunciat que la primera de les propostes que es podran veure s’anomena El Primer Brossa. La peça vol homenatjar els primers textos dramàtics de Brossa que es van escriure al voltant de Dau al Set i estarà interpretat per Cristina LópezMartí Salvat i Xavier Torra. A la proposta la càmera serà l’intermediari que permetrà a l’espectador entrar a casa dels actors, un pis que serà l’escenari dels textos Ahmosis I, Amenofis IV i TutenkhamonSord-mut i Esquerdes, Parracs i Enderrocs esberlant la figura“.El Primer Brossa es podrà veure el diumenge 21 de juny a les 12:00h del migdia i el diumenge 28 de juny a les 19:00h.

Més informació i reserva de places aquí.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!