SELECCIÓ TEATRE BARCELONA

Les millors obres de comèdia de la cartellera de Barcelona

Redacció

La comèdia, definida per Aristòtil com un dels grans gèneres clàssics teatrals, es caracerítza per tenir un to optimista i per comptar ab uns personatges corrents, amb els seus problemes quotidians que connecten amb el públic i la societat a través de l’humor i la ironia. Aquest gènere s’origina al món grec i es va desenvolupant durant l’edat mitjana i sobretot durant l’edat moderna fins a arribar als nostres dies.

A TeatreBarcelona et proposem una selecció de les 6 millors obres de comedia de la cartellera de Barcelona.

Catellera de les millors obres de comèdia de Barcelona

Una teràpia integral – Teatre Goya

La trama ens situa en un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa i que canviarà la vida de tres persones. Marc Angelet i Cristina Clemente, els autors de la comèdia d’èxit Lapònia, presenten Una teràpia integralUna comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa.

Burundanga – Eixample Teatre

Burundanga és una comèdia de Jordi Galcerán, autor de El Mètode Gronholm i El crèdit, que ens parla sobre una parella jove d’enamorats. Ella vol saber tot sobre el seu estimat però no gosa preguntar. La seva millor amiga li ofereix una dosi del sèrum de la veritat: Burundanga.

Contracciones – Teatre Borràs

Contraccionesuna comèdia negra de Mike Bartlett dirigida per Israel Solá, director de La Calòrica, i protagonitzada per Candela Peña i Pilar Castro. L’espectacle explora la invasió creixent de les grans companyies en la intimitat dels seus treballadors.

Junior amb Joan Pera – Teatre Condal

Joan Pera torna amb una comèdia totalment esbojarrada, escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt, sobre un expresident de 80 amb poques ganes de jubilar-se. Una inesperada sorpresa li donarà una nova oportunitat per reviur-se la joventut.

Salir del terrado – Sala Pangolí

Salir del terrado és una comèdia creada per l’equip de No me tocas el alma i Los Chicos Boreales. Una divertida història que és el pla perfecte per evadir-se, riure’s i també emocionar-se.

No me toques el cuento – Teatre Poliorama

No me toques el cuento ens mostra com quatre princeses es rebel·len i exigeixen explicar l’altra cara del conte. Això que no s’explica perquè, al capdavall, no és tan bonic com diuen… Un espectacle escrit i dirigit per Olivia Lara.

Agència Matrimonial 7 d’amor – Teatreneu

Una comèdia amb un llarg recorregut a la cartellera, sobre un peculiar grup de dones que acudeixen a una agència de cites en què pot passar qualsevol cosa segueix en cartell al Teatreneu des del 2014.

M’agrada molt el que fas – Aquitània Teatre

Més de 20 anys en cartell a París amb més d’un milió vuit-cents mil espectadors avalen l’èxit d’aquesta divertida història sobre una parella amb una mala costum: malparlar dels seus amics.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

10 espectacles imprescindibles del Grec Ciutat

10 espectacles imprescindibles del Grec Ciutat

Del 26 de juny al 4 d’agost, la 48a edició del Festival Grec s’estén per una cinquantena d’espais de Barcelona amb propostes internacionals, el millor talent local i les experiències […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!