Les Impuxibles, Roberto G Alonso o la cia. Dejabugo pugen als Terrats en Cultura

Redacció

Terrats és un cultura és una de les experiències que qualsevol amant de les arts escèniques ha de viure almenys un cop a la vida. La cita estival, organitzada pel col·lectiu Coincidències, compleix aquest any 9 edicions portant la cultura als terrats, apropant-la a les persones a través d’espectacles i concerts de proximitat en aquests entorns molt privilegiats.

Com fa ja algunes edicions seran dues les ciutats que albergaran la programació fins al 26 de setembre: L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. La programació d’aquesta nova edició seguirà apostant pel moviment amb noms com: Pol Jiménez que presentarà Faune, una peça de dansa que s’inspirada en el Preludi a la becaina del faune de Nijinsky i que combina l’esperit tradicional de la dansa espanyola amb aquell més contemporani; o l’espectacle Des-espera de Les Impuxibles, una peça que parla de viure en contradicció i de l’acceptació d’aquesta com a camí per créixer.

L’esperit més gamberro, divertit i cabaretesc el posaran Roberto G. Alonso amb el seu experimental Cabaret als Terrats i la cia. Dejabugo amb el mític Terrat de Vins, una vetllada especial on Judit Martín i Emma Bassas maridaran el seu humor mordaç i esgarrapat amb els millors vins.

També hi haurà espai pel teatre més convencional: per una banda, els Terrats estrenaran Gràcia de Rosa Molina, un espectacle immersiu creat especialment per fer-se en un terrat i que explica història fortuïta que canviarà la vida dels dos personatges; per l’altra, Jaume Pérez i Juli Disla presentaran Brindis, una proposta immersiva que promet transgredir totes les normes.

Pel que a la programació de concerts destaquen noms com Renaldo & Clara, Amaro Ferreiro, Joan Colomo, Lu Rois i Nick June, que protagonitzarà la cloenda del cicle coincidint amb el Piromusical de La Mercè.

Més informació i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!