Les dones creadores i l’espai públic, eixos del festival Escena Poblenou 2020

Redacció

Del 22 al 25 d’octubre torna el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou. El eixos d’aquesta de l’edició seràn tres: el suport a la creació, la forta presència de dones creadores i la reivindicació de l’espai públic i les arts de carrer. De fet el festival se celebrarà en espais com Can Felipa, Can Framis o la Rambla del Poblenou i en espais com la Nau Ivanow, la Sala Beckett o el Centre Moral del Poblenou.

Un 80% de la programació estarà dirigida per dones que compartiran les seves mirades, creacions, inquietuds i llenguatges. Entre les diferents apostes del festival destaca el projecte Dones: pell, cos i paraules, en el qual tres dones influents en el món del periodisme, l’art i la filosofia (Neus Molina, Mireia Sallarés i Marina Garces) generaran un diàleg amb públic al voltant de les obres de les creadores Sílvia Capell amb la proposta Homenaje, Núria Güell amb l’espectacle Un evento público, i Lídia Pujol amb l’espectacle concert Conversando con Cecilia.

Durant el tres dies de festival també es deixaran veure companyies com Projecte Ingenu amb l’espectacle La ruta de la Palta, El Show de Las Glorias de Las Glorias CabareterasRoges de la companyia de Miquel Barcelona o diferents propostes de teatre familiar.

L’Escena Poblenou apostarà, un any més, pel projecte Embrions que dona visibilitat a futures propostes escèniques en procés de creació. Quatre espectacle formaran part del projecte: Trilogia de Naxos, dirigida per Brigitte Vasallo; Cabaret Punk, de Maria Stoyanova; Fent Cua, de Joana Serra Forasté i Ursa Sekirnik; Fruit estrany, de la companyia Les Estampades.

Consulta tota la programació del festival i compra les teves entrades aquí.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera i la màgia de Dickens

Joan Pera torna aquest Nadal a l’escenari del Teatre Romea per encarnar el personatge més emblemàtic de Charles Dickens, el llegendari Mr. Scrooge. Tot l’any pot ser Nadal se submergeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!