Les cançons de Raffaella Carrá es convertiran en un musical internacional

Redacció

Les cançons de Raffaella Carrà es convertiran en un musical gràcies. La producció, amb participació italiana, espanyola i holandesa, serà una adaptació teatral de la pel·lícula Explota Explota (Ballo Ballo, 2020) i està previst que s’estreni de manera simultània en diversos països el próxim any.

Dues setmanes després de la mort de La Carrá, quatre productores (Tornassol SL, Sunset Ent SL, Mas, Dreamcatcher BV), han anunciat aquest gran muntatge: “És un gran honor i una gran responsabilitat portar l’obra de Raffaella Carrà als escenaris de tot el món, volem que sigui una forma de superar la tristesa per la mort de Carrà i fer-li un homenatge“, ha apuntat en un comunicat la productora italiana Valeria Arzenton.

El musical s’inspira en la pel·lícula Explota Explota, produïda en 2020 per l’empresa cinematogràfica hispano-uruguaiana Tornassol, que explica una història d’amor, emancipació i redempció social ambientada en els anys 70, amb el fil conductor de la música i cants de l’artista .

El musical serà produït per Daniele Luppino (productor de musicals internacional) i per Arzenton, fundadora d’una de les majors companyies italianes de concerts i espectacles.

Va ser una icona, un mite, una inspiració per a nosaltres i per a moltes persones al món. Amb la seva classe i ironia, ha transportat la feminitat i la mentalitat de tot un país. Des d’una Itàlia intolerant a la modernitat i la transversalitat, encarnant l’esperit d’una dona lliure i decidida que persegueix els seus somnis“, han explicat els productors. També han anunicat  l’obertura d’un càsting internacional del “joves talents” per trobar “a una protagonista capaç d’encarnar l’esperit de Raffaella“.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!