Embolicat per regal?

Teatre Barcelona

Què? Ja hi tornem a ser? Molts regals per fer i poques idees? Ja sigui per planificació o per desesperació, la temporada passada “Regala teatre (teatre per regalar)” va convertir-se en un dels articles més llegits a Teatre Barcelona.

Per aquest motiu i en pro de l’esperit nadalenc, enguany us tornem a oferir aquest recull amb les millors opcions que teniu a la vostra disposició si el que voleu és regalar teatre aquestes festes. 

Opcions que donen totes les facilitats i que s’adapten a totes les butxaques. Pots escollir l’espectacle i deixar oberta la funció, o que sigui la persona que rep el regal qui esculli l’espectacle. Pots imprimir-ho a casa o disposar d’una caixeta ben maca per oferir. Regalar simples localitats o experiències més completes. Feu-hi un cop d’ull, potser hi trobeu la inspiració que esteu buscant.

(Nota: el llistat està ordenat per ordre alfabètic i es pot ampliar si ens assabentem de noves promocions):

 

CÍRCOL MALDÀ: Podeu regalar des d’una única entrada per a qualsevol espectacle d’aquesta temporada fins a abonaments per a gaudir-la completa. Sigui quina sigui la opció, ofereixen la possibilitat de rebre’l online o recollir-lo a taquilla.

GRAN TEATRE DEL LICEU: Aquest any ofereix més opcions que mai. Des de simples xecs regal a partir de 20€ fins a una experiència Dakota Box, passant per unes caixes regal que fan molt goig.

GRUP BALAÑA: Tan sencill com consultar els espectacles amb la opció d’entrada regal disponible i escollir l’espectacle. Entre els espectacles que presenten aquesta opció hi ha El Interprete de Asier Etxeandia, Gisela y el libro mágico, Dos caras duras en crisis o La gran ilusión de Antonio Díaz, entre molts altres.

GRUP FOCUS: Packs de 2 entrades regal, només has d’escollir entre el Teatre Goya, el Condal, el Romea o la sala Villarroel. O si ho tens més clar, pot regalar entrades per a El Crèdit, La extraña pareja o Els veïns de dalt.

MERCAT DE LES FLORS: Si voleu regalar dansa, el Mercat de les Flors us dóna la opció de fer-ho a través de xecs regal. Un punt fort és poder seleccionar el valor exacte que desitgeu regalar.

TEATRE APOLO: Regala entrades per veure La Ratonera d’Agatha Christe amb la possibilitat de deixar oberta la funció i amb un descompte del 30%.

TEATRE LLIURE: Des de diferents modalitats de passis fins a abonaments per a 20 espectacles. I amb un simpàtic val per imprimir des de casa.

TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA: Un amplia varietat d’opcions. Des d’espectacles concrets a xecs regal i la possibilitat d’incloure-hi un sopar al restaurant del TNC.

TEATRE POLIORAMA: Entrades regal per a Polònia el musical amb funció oberta. Amb diferents modelalitats d’entrega. Inclús un sobre amb la imatge de l’espectale per imprimir a casa. Ah! I amb instruccions en video per muntar-lo!

TEATRE VICTORIA: Entrades regal per a Mar i Cel amb funció oberta. Ofereixen la possibilitat de descarregar-se un sobre tematitzat per a presentar-les. També amb el seu vídeomanual d’instruccions.

TEATRENEU: Diferents modalitats de xec regal, per a què la persona que el rebi esculli entre qualsevol dels espectacles en cartell.

 

I si us costa decidir-vos per a una opció concreta…

ATRAPALO: Amb una amplia oferta que inclou molt teatre i amb la possibilitat d’escollir l’import a partir de 15€. Els vals regal d’Atrapalo per aquestes festes venen a més amb la possibilitat d’escollir 13 simpàtiques presentacions nadalenques.

Que tingueu un bon i teatral nadal!!!!!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats

Els noms claus de la nova temporada del Grup Focus

El Grup Focus ha presentat les seves apostes per la nova temporada 2023-2024. Amb un total de setanta espectacles programats, incloent-hi 14 produccions pròpies i 15 coproduccions, els quatre teatres […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!