Embolicat per regal?

Teatre Barcelona

Què? Ja hi tornem a ser? Molts regals per fer i poques idees? Ja sigui per planificació o per desesperació, la temporada passada “Regala teatre (teatre per regalar)” va convertir-se en un dels articles més llegits a Teatre Barcelona.

Per aquest motiu i en pro de l’esperit nadalenc, enguany us tornem a oferir aquest recull amb les millors opcions que teniu a la vostra disposició si el que voleu és regalar teatre aquestes festes. 

Opcions que donen totes les facilitats i que s’adapten a totes les butxaques. Pots escollir l’espectacle i deixar oberta la funció, o que sigui la persona que rep el regal qui esculli l’espectacle. Pots imprimir-ho a casa o disposar d’una caixeta ben maca per oferir. Regalar simples localitats o experiències més completes. Feu-hi un cop d’ull, potser hi trobeu la inspiració que esteu buscant.

(Nota: el llistat està ordenat per ordre alfabètic i es pot ampliar si ens assabentem de noves promocions):

 

CÍRCOL MALDÀ: Podeu regalar des d’una única entrada per a qualsevol espectacle d’aquesta temporada fins a abonaments per a gaudir-la completa. Sigui quina sigui la opció, ofereixen la possibilitat de rebre’l online o recollir-lo a taquilla.

GRAN TEATRE DEL LICEU: Aquest any ofereix més opcions que mai. Des de simples xecs regal a partir de 20€ fins a una experiència Dakota Box, passant per unes caixes regal que fan molt goig.

GRUP BALAÑA: Tan sencill com consultar els espectacles amb la opció d’entrada regal disponible i escollir l’espectacle. Entre els espectacles que presenten aquesta opció hi ha El Interprete de Asier Etxeandia, Gisela y el libro mágico, Dos caras duras en crisis o La gran ilusión de Antonio Díaz, entre molts altres.

GRUP FOCUS: Packs de 2 entrades regal, només has d’escollir entre el Teatre Goya, el Condal, el Romea o la sala Villarroel. O si ho tens més clar, pot regalar entrades per a El Crèdit, La extraña pareja o Els veïns de dalt.

MERCAT DE LES FLORS: Si voleu regalar dansa, el Mercat de les Flors us dóna la opció de fer-ho a través de xecs regal. Un punt fort és poder seleccionar el valor exacte que desitgeu regalar.

TEATRE APOLO: Regala entrades per veure La Ratonera d’Agatha Christe amb la possibilitat de deixar oberta la funció i amb un descompte del 30%.

TEATRE LLIURE: Des de diferents modalitats de passis fins a abonaments per a 20 espectacles. I amb un simpàtic val per imprimir des de casa.

TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA: Un amplia varietat d’opcions. Des d’espectacles concrets a xecs regal i la possibilitat d’incloure-hi un sopar al restaurant del TNC.

TEATRE POLIORAMA: Entrades regal per a Polònia el musical amb funció oberta. Amb diferents modelalitats d’entrega. Inclús un sobre amb la imatge de l’espectale per imprimir a casa. Ah! I amb instruccions en video per muntar-lo!

TEATRE VICTORIA: Entrades regal per a Mar i Cel amb funció oberta. Ofereixen la possibilitat de descarregar-se un sobre tematitzat per a presentar-les. També amb el seu vídeomanual d’instruccions.

TEATRENEU: Diferents modalitats de xec regal, per a què la persona que el rebi esculli entre qualsevol dels espectacles en cartell.

 

I si us costa decidir-vos per a una opció concreta…

ATRAPALO: Amb una amplia oferta que inclou molt teatre i amb la possibilitat d’escollir l’import a partir de 15€. Els vals regal d’Atrapalo per aquestes festes venen a més amb la possibilitat d’escollir 13 simpàtiques presentacions nadalenques.

Que tingueu un bon i teatral nadal!!!!!

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari