La família catalana, segons Jordi Casanovas

Redacció TeatreBarcelona

Escrita i dirigida per Jordi Casanovas, Vilafranca, un dinar de Festa Major és la tercera i última part de la Trilogia sobre la identitat catalana.

L’autor va inciar la trilogia amb Una Història Catalana, on la recerca de la identitat se situava en les fronteres físiques i mentals del país, i va continuar amb Pàtria, que centrava la trama en el món de la política, l’art i la mitologia històrica. A Vilafranca la reflexió sobre la qüestió identitària se situa al nucli d’una família tradicional catalana, amb les seves contradiccions al voltant del que es creuen ser i el que realment són.

Interpretada per un cartell de luxe d’onze actors, com Marta Angelat, David Bagés, Manel Barceló, Lluïsa Castell, Georgina Latre,Vicky Luengo, Àurea Márquez, Marc Rius, Manuel Veiga, David Vert i Anna Ycobalzeta, el muntatge compta amb una escenografia deSebastià Brosa, il·luminació de David Bofarull i una banda sonora a càrrec de la formació Anna Roig i L’ombra de ton chien.

Si vols saber més sobre l’obra que donarà el tret de sortida de la Capitalitat Cultural Catalana 2015, pots veure entrevistes amb l’equip al vídeo:

Vilafranca, un dinar de Festa Major s’estrenarà el 19 de febrer a l’Auditori de Vilafranca del Penedès i, després de 4 dies de funcions, el muntatge de l’autor vilafranquí podrà veure’s a Vic (el 28 de febrer i 1 de març), Granollers (el 7 i 8 de març), Sant Cugat (el 13 i 14 de març), Viladecans (20 al 22 de març) i Manresa (27 al 29 de març). Reus s’ha incorporat a la Gira i farà finció el 31 de març.

Vídeo: Albert Ibáñez

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!