La companyia de teatre Dagoll Dagom guanya el Premi Continuarà – Vespre a la 2 per la seva trajectòria

Comunicació

L’Hotel Casa Fuster va acollir ahir, dimarts 22 d’abril, la 18ena edició dels Premis Continuarà que atorga el programa de TVE Vespre a la 2 a persones, institucions i organitzacions que han destacat durant l’últim any per la seva aportació al món de la cultura. Dagoll Dagom, una de les companyies teatrals més importants del nostre país, ha rebut el Premi Continuarà per la seva trajectòria i aportació al món del teatre. Els encarregats de conduir la gran festa han estat els periodistes Xavi Diaz i Montse Elias.

El guardó coincideix amb els 40 anys d’existència de Dagoll Dagom, que la companyia celebrarà revivint el seu muntatge més emblemàtic, Mar i Cel, tot un referent del teatre musical català.

L’espectacle, basat en l’obra del mateix títol d’Àngel Guimerà, va esdevenir un èxit durant les temporades 1988-90 (Teatre Victòria) i al 2004-06 (TNC i Teatre Victòria). En aquesta ocasió, el muntatge es podrà veure a partir del 20 de setembre al Teatre Victòria.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!