La Beckett presenta la temporada 2018-19

Redacció

La Sala Beckett ha presentat la nova temporada 2018-19 amb una programació on destaca l’autoria contemporània, connectada amb la societat i atenta als debats de l’actualitat.

Aquesta temporada, faran residència a la sala l’autora Victoria Szpunberg i les companyies La Ruta 40, Les Impuxibles i La Calòrica.

Victoria Szpunberg pren, d’aquesta manera, el relleu de Clàudia Cedó i Marilia Samper, assumint l’encàrrec d’escriure una nova obra i reposarà La marca preferida de las hermanas Clausman. A més, s’incorpora com a dramaturga i assessora de l’equip artístic del teatre.

Pel que fa a les companyies, La Ruta 40 presentarà Una lluita constant dirigida per Carlota Subirós: una reflexió sobre l’activisme polític; Les Impuxibles investiguen el Transtorn Obsessiu Compulsiu a Suite Toc núm 6La Calòrica farà una adaptació de l’obra d’Aristòfanes Els ocells.

La Beckett proposa dos cicles temàtics que porten a escena els debats de l’actualitat: Terrors de la ciutat. Escenaris de conflicte i de por Res no és mentida. Joves i ficció en temps digitals.

D’altra banda, per primera vegada, la Beckett estrena una programació de teatre familiar amb la Cia. Les Bianchis, obrint-se així a un segment nou de públic.

Escrit per
Redacció
Arxivat a
Articles relacionats
Una dona, un paper, cent homes

Una dona, un paper, cent homes

L’actriu María Hervás protagonitzarà una de les experiències teatrals més singulars d’aquest Grec: The Second Woman (‘La segona dona’) de Nat Randall i Anna Breckon, dues creadores que treballen en […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!