Txabi Franquesa: 3 grans monòlegs de la seva trajectòria

Redacció

L’humorista Txabi Franquesa presenta, fins al 30 de gener, al Jove Teatre Regina el monòleg: Escocía. Un nou show d’humor: “el més madur” diu, ja que en les pròpies paraules “l’últim sempre és el més madur”. La proposta,  dirigida tant a nostàlgics com a joves futuristes, parla de la lluita d’un home que arriba als 40 anys a cavall entre la joventut i la vellesa: una batalla contra la dicotomia de qui se sent jove, però en realitat es una persona que està més a prop de la tercera edat que del moviment universitari.

El que és indubtable és que Franquesa segueix en guerra i amb les piles ben carregades, com ens ho porta demostrant durant tots aquest anys a sobre dels escenaris. A Teatre Barcelona volem rememorar tots aquestes de trajectòria recordant tres dels seus monòlegs més memorables:

1. Cómo la tecnología cambió a las parejas

La tecnologia té un impacte en les nostres vides i, per a Txabi Franquesa, és tan important que va voler parlar-ne en un dels seus monòlegs a El Club de la Comedia. Com la tecnologia ha deteriorat les relacions? El monòleg parteix d’una pregunta que la seva parella li va fer a través de les xarxes socials: “què em diries avui si anés a morir demà?“. Una pregunta absurda per a Txabi i amb una fàcil resposta:”ves en compte demà“.

2. Mujeres a las que se le ha borrado la huella dactilar con ’50 sombras de Grey’

En aquesta ocasió, Franquesa va demostrar tenir molta enveja a Christian Grey, “un d’aquests tius que caga ‘cookies‘”, però té clar que el llibre no pot estar basat en fets reals, perquè “ningú es creu que una tia tan bona arribi verge a tercer de carrera“.

3. El deporte en España

El monologuista també ha parlat de l’esport nacional: estar estirat mentre es veu esport per la tele amb el xandall. Txabi Franquesa és un gran apassionat de l’esport i és molt fan del millor esportista que ha donat la història de l’esport nacional: Gervasio Deferr. A l’esportista el COI li va retirar la medalla de plata aconseguida als Mundials d’Hongria perquè en una anàlisi va donar positiu en haixix i marihuana. El còmic es va indignar amb la notícia i ho va explicar d’aquesta forma tan divertida.

A Escocía, trobareu més humor, més nou i renovat. El Txabi us espera al Jove Teatre Regina.

Articles relacionats

Barcelona s’omple de Nadal

Durant catorze dies la Plaça de Catalunya i la Plaça Universitat acolliran el Barcelona Festival de Nadal. Una programació per a tot tipus de públics on les arts escèniques es […]

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!