Joan Pera torna al Teatre Condal amb la comèdia ‘Alguns neixen estrellats’

Redacció

Des de fa unes quantes temporades el Teatre Condal s’ha convertit en la segona casa de Joan Pera, després de triomfar amb obres com El Fantasma de Canterville o més recentment amb El Pare de la núvia, el veterà actor torna amb Alguns neixen estrellats.

L’obra, inspirada en la popular sèrie humorística de la BBC N’hi ha que neixen estrellats, és un espectacle que reflecteix la vida d’un personatge, l’Albert Ametller i Amargant, un senyor ingenu, simpàtic, entranyable que lluita per situar-se a la vida, però amb molt mala sort en tots els àmbits de la vida: “És un personatge molt humà i molt proper“, explica l’actor.

Joan Pera s’acompanyarà a escena del popular actor David Olivares, una de les cares conegudes del programa Polònia de TV3, que interpreta a diferents personatges, com la mateixa esposa del protagonista. “Treballar amb l’Olivares és una sort!” diu Joan Pera, que creu que a l’obra representen personatges contraposats “com fèiem el Paco Morán i jo a La extraña pareja“.

La comèdia es podrà veure fins al 31 de maig al Teatre Condal. Més informació, entrades i imatges a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!