DESCARREGA LA REVISTA

Ja pots descarregar la nova Revista TeatreBarcelona especial Hivern 2022

Redacció

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic.


Hi trobaràs reportatges, entrevistes, la programació curosament detallada, seleccions, informació pràctica… I tots els espectacles del nadal i de principis de 2023!

Descarrega la revista aquí

Podràs trobar la revista en paper a més de 100 espais culturals de la ciutat, com per exemple les sales de teatre (Antic Teatre, Atrium, Eòlia, Fènix, Gaudí, Jove Regina, Golem’s, Maldà, L’Autèntica, Ars, Beckett, Akadèmia, Raval, Tantarantana, Versus Glòries…), Centres Cívics (Casinet, Cotxeres, Drassanes, Pati Llimona, Cotxeres Borrell, La Sedeta, Guinardó, Matas i Remis, Can Basté, Can Clariana, Can Verdaguer, Torre Llobeta, La Sagrera, Vil·la Florida, Vil·la Urània, La Lleialtat Santsenca…); Campus UB Diagonal; Biblioteques (Jaume Fuster, Vila de Gràcia, Guinardó, Horta, Vapor Vell); Llibreries (Pròleg, La Central, Byron, Abacus, No Llegiu, Taifa…), Cinemes Floridablanca; Escoles (Aules, El Timbal, Eina, BAU, IDEP, Taller de Músics,  EOI Drassanes, Coco Comín);… i molts mes!

Articles relacionats

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Israel Solà: calòric i multifacètic

Com una de les set sensibilitats que formen La Calòrica, el director Israel Solà imprimeix en les seves peces una barreja d’humor i política, entenent aquesta última des de la […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!