DESCARREGA LA REVISTA

Ja pots descarregar la nova Revista TeatreBarcelona especial Hivern 2022

Redacció

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic.


Hi trobaràs reportatges, entrevistes, la programació curosament detallada, seleccions, informació pràctica… I tots els espectacles del nadal i de principis de 2023!

Descarrega la revista aquí

Podràs trobar la revista en paper a més de 100 espais culturals de la ciutat, com per exemple les sales de teatre (Antic Teatre, Atrium, Eòlia, Fènix, Gaudí, Jove Regina, Golem’s, Maldà, L’Autèntica, Ars, Beckett, Akadèmia, Raval, Tantarantana, Versus Glòries…), Centres Cívics (Casinet, Cotxeres, Drassanes, Pati Llimona, Cotxeres Borrell, La Sedeta, Guinardó, Matas i Remis, Can Basté, Can Clariana, Can Verdaguer, Torre Llobeta, La Sagrera, Vil·la Florida, Vil·la Urània, La Lleialtat Santsenca…); Campus UB Diagonal; Biblioteques (Jaume Fuster, Vila de Gràcia, Guinardó, Horta, Vapor Vell); Llibreries (Pròleg, La Central, Byron, Abacus, No Llegiu, Taifa…), Cinemes Floridablanca; Escoles (Aules, El Timbal, Eina, BAU, IDEP, Taller de Músics,  EOI Drassanes, Coco Comín);… i molts mes!

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
 • David

  No la puc descarregar!

  Respondre
  17/12/2022
 • Andreu Moreno Ros

  Hola, intento baixar la revista online i no hi ha manera, també la vaig demanar en paper fa temps i no ha arribat.

  Respondre
  15/12/2022
Enllaç copiat!