“The Hole” la torna a liar

Comunicació

the_hole_la_lia

Els actors de la companyia es pugen a un bus turístic per promocionar l’espectacle i acaben retinguts per la policia.

El passat divendres rebíem una convocatòria per acompanyar els eclèctics personatges del cabaret The Hole a un BroadwayBarcelona. A les cinc i mitja de la tarda ja esperava tota la companyia a Plaça Catalunya, vestida i engalanada com si anessin a actuar, mentre responien les preguntes d’una periodista de BTV.

El bus anava ple a reventar. La productora Yllana, a través de l’equip de premsa, va convidar a tuitaires i instagramers populars per a que narressin a les xarxes socials tot el que anava a passar al bus de The Hole.

thehole_bus7

thehole_bus3

Després de mitja hora de passeig pel centre de la ciutat, el bus turístic va enfilar la Via Laietana direcció la Barceloneta. Els actors de la companyia, entregats, es desprenien de la roba i saludaven als vianants convidant-los a apropar-se al Coliseum, i aquests els responien amb crits eufòrics, apuntant les càmeres dels seus telèfons mòbils cap a l’autobús.

A qui no va despertar tanta simpatia el carruatge ple d’artistes va ser a la patrulla mòbil de la Guardia Urbana de Barcelona que baixava per la Via Laietana. Amb unes subtils maniobres i un avís a la conductora va retenir l’autobús i va fer acabar abruptament la festa pels carrers de la ciutat. Vam rebre l’avís de mantenir-nos asseguts a les cadires fins a nova ordre, cosa que els personatges del cabaret van acatar amb humor: “¡Que suba el policía a darnos con la porra!“, xiuxiuejava un d’ells.

thehole_bus5

Després d’una estona d’incertesa el bus va rependre la marxa cap al Teatre Coliseum amb una multa per incomplir la normativa: a sobre d’un vehicle d’aquelles característiques no s’hi podia estar dret ni cridar. Els actors estaven preocupats: “después de la censura de los carteles, ¡solo nos faltaba una multa!“. El bus ja anava tard. Els actors havien de berenar i preparar-se per la funció de la nit. Vam poder xerrar amb alguns dels actors, de tornada cap al teatre. The Hole està funcionant molt bé amb els barcelonins, i tenen previst quedar-se fins al desembre (tot i que ja es rumoreja una pròrroga fins l’abril). El favor del públic català manarà. “Si seguimos la gira también estaré contenta. A mi en Barcelona se me encrespa el pelo”, comentava entre riures un dels actors.

“The Hole” ja ha visitat Madrid, Màlaga i Valladolid, i prepara una extensa gira per tota la geografia espanyola, que inclou ciutats com Bilbao, Tarragona, Valencia, Múrcia o Sevilla.

Si encara no has vist The Hole entra a la fitxa de l’espectacle, llegeix les recomanacions, compara preus i busca els horaris de les funcions que millor et vinguin. Entra al teatre més calent de Barcelona!

Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!