Gerónimo Rauch comparteix un dels seus concerts a benefici d’UNICEF

Rubén Garcia Espelta

Gerónimo Rauch compartirà, virtualment, aquest diumenge 31 de maig a les 23:30h un concert per recaptar fons per a UNICEF Argentina.

Al concert, celebrat al 2017 a l’estadi Luna Park de Bueno Aires i que va reunir a prop de 9000 persones, l’actor argentí ofereix un repetori que inclou temes de musicals que ha interpretat com El Fantasma de l’Òpera, Amor sin barreras o Jesucrist Superstar o cançons d’artistes com Fito Páez, Ennio Morricone, Sting  o The Beatles.

Amb aquesta iniciativa l’actor pretén aportar el seu granet de sorra a l’organització que vetlla per la protecció d’aquells infants en situació de risc, que puguin tenir deficiències alimentàries, higièniques i evitar abusos domèstics.

Aquí pot veure el concert:


On pots fer els teus donatius? > aquí.

Qui és Gerónimo Rauch?

L’actor argentí ha participat en diferents musical com Grease i Los Miserables. L’any 2007 va debutar a Espanya protagonitzant Jesucrist Superstar, Chicago o Els Miserables, en la seva primera estada a Barcelona.

Rauch va ser el primer artista llatí en interpretar el paper de Jean Valjean a West End Anglès. A Londres també s’ha posat la màscara d’El Fantasma de l’Òpera. Actualment era un dels protagonistes del musical que s’havia d’estrenar a Barcelona: El Médico.


També et pot interessar:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!