Fotogaleria: Mi gran obra

Redacció TeatreBarcelona

Us ensenyem en imatges l’espectacle que David Espinosa presenta al Teatre Lliure: una obra de gran format a escala petita. Juguem amb la falta de pressupost, la precarietat i l’opulència?

TEATRE_BARCELONA-mi_gran_obra-neus_riba-REVISTA_1

TEATRE_BARCELONA-mi_gran_obra-neus_riba-REVISTA_2

20 espectadors, una taula, binocles i la companyia teatral més petita del món. Espinosa descriu així el muntatje:Mi gran obra (Un proyecto ambicioso) és el que jo faria si tingués un pressupost il·limitat, el teatre més gran del planeta, tres-cents actors en escena, una orquestra militar, una banda de rock, animals, cotxes i un helicòpter. Mi gran obra és una utopia. La realitat en què sempre ens hem mogut com a artistes es caracteritza per la precarietat i l’escassetat de mitjans, i precisament en els nostres treballs sempre hem posat l’accent en això: enginyar mecanismes per resoldre la falta de recursos, convertir la necessitat en virtut, subratllar les carències per potenciar el fracàs com a interès i motor de la creació. Per això, ara que som en una situació socioeconòmica complicada en la qual molt pocs es poden permetre aquest luxe, ens sembla el moment idoni per abordar el nostre primer gran projecte, un projecte ambiciós. A Mi gran obra ens plantegem construir un espectacle de gran format sense estalviar despeses, desenvolupar totes les idees que tinguem per més cares que puguin ser, amb material i amb un equip artístic il·limitat. Però és clar, amb un lleu matís: a escala. És a dir, pensant en gran i fent-ho en petit, fent servir plantejaments i tècniques pròpies d’un arquitecte.”

TEATRE_BARCELONA-mi_gran_obra-neus_riba-REVISTA_4

TEATRE_BARCELONA-mi_gran_obra-neus_riba-REVISTA_3 TEATRE_BARCELONA-mi_gran_obra-neus_riba-REVISTA_5

TEATRE_BARCELONA-mi_gran_obra-neus_riba-REVISTA_6

 

I, com a complement a l’obra, han preparat al Foyer del Lliure una petita exposició-instal·lació on podreu observar de prop ninots escaladors o posar-vos a la pell de ninots franctiradors, entre d’altres, amb l’ajuda de lupes, leds, binocles i altres utensilis.

TEATRE_BARCELONA-mi_gran_obra-neus_riba-REVISTA_7

TEATRE_BARCELONA-mi_gran_obra-neus_riba-REVISTA_8

 

Si ho voleu experimentar amb els vostres propis ulls (i més us val tenir bona vista) podeu reservar ja les entrades:

Fotografies: Neus Riba

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!