‘Flashdance. El musical’ s’estrena per primera vegada a Barcelona

Redacció

Arriba a Barcelona, per primera vegada, Flashdance, el musical basat en la pel·lícula del 1983 amb cançons tan conegudes com ManiacI Love Rock & Roll o What a Feeling. L’estrena a nivell nacional serà l’1 de març de 2019 en el Teatre Tívoli, per, després, donar pas a una gira que recorrerà les ciutats més importants de la geografia espanyola i, finalment, acabar establint-se a Madrid la tardor següent.

Flashdance. El musical explica la inspiradora història d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia amb anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional. Quan un romanç complica les seves ambicions, ho aprofita per impulsar el seu somni, però no sense abans superar obstacles i conflictes que posaran a prova la seva determinació i que faran trontollar les parets del seu món.

El musical està basat en la pel·lícula que va dirigir Adrian Lyne per Paramount Pictures amb guió de Tom Hedley i Joe Eszterhas. Es tracta de tot un al·legat a la superació personal, al poder d’aferrar-se als somnis per sobre de tot, a la fe sense límits, gairebé capaç de ser eclipsada per una forta història d’amor impossible entre dues persones, amb vides molt diferents, de diferent classe social i arrels radicalment oposades, que posarà a prova els seus sentiments més profunds.

Flashdance va ser una de les pel·lícules més taquilleres de els anys 80, mantenint-se al Top 10 durant les 15 setmanes posteriors al seu llançament. La seva banda sonora també va obtenir un èxit de vendes massiu, venent més de 700.000 còpies en les dues setmanes següents a la seva estrena.

Flashdance. El musical està dirigit per JC Storm i compta amb la direcció musical de Guillermo González i les coreografies de Vicky Gómez.

Escrit per
Redacció
Arxivat a
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!