FiraTàrrega torna amb una edició adaptada a la realitat post-pandèmica

Redacció

FiraTàrrega tornarà a celebrar-se en format presencial del 9 al 12 de setembre. La Fira de Teatre al Carrer, que celebrarà la seva 40 edició, tornarà a portar la cultura als carrers de Tàrrega però s’haurà d’adaptar a les noves mesures de sanitàries.

Aquest any l’assistència de públic serà limitada igual que els llocs d’exhibició que en seran quatre espais tancats on s’haurà de reservar entrada, que anirà de 2 a 4 euros, per alguna de les franges disponibles: matí, tarda, vespre i nit. Només dos espectacles se salvaran de la norma: la companyia Deskonektar i el clown portuguès Rui Paixão, que podran actuar per sorpresa pels diferents carrers de la ciutat.

Una altra de les novetats d’aquest any la zona d’acampada queda substituïda per una zona reservada autocaravanes, amb un previ registre i control d’accés.

La programació

La nova edició comptarà amb una programació formada per 50 espectacles, entre les quals hi haurà 18 estrenes. Tot i que, com va passar al 2019, no hi haurà espectacle inaugural, l’edició 202Sacude1 tindrà un espectacle de gran format: Euforia, de la companyia de dansa vertical Sacude.

També hi haurà espai per a propostes internacionals com Water music. La peça, que s’estrenarà a la fira, és un concert amb peces del compositor francès Pierre Sauvageot i es podrà seguir en banyadors des de la piscina.

Entre les companyies locals destaquen espectacles de carrer Kujira, una balena itinerant del Centre de Titelles de Lleida, la Cia. Maduixa amb la seva dansa sobre xanques i presentant la peça Migrare, la Cia. Moveo amb la peça Echoes que barreja teatre, dansa i acrobàcia, o els aclamats Hermanas Picohueso amb el seu nou espectacles P-Acte Idiota. No hi faltaran espectacles de sala com els cuplets de Glòria Ribera a Parné, o la primera peça teatral de l’artista Juana Dolores, *massa diva per a un moviment assembleari*; o experiències teatrals com la peça transmèdia d’Indi Gest que es podrà viure en un format inèdit a FiraTàrrega, sense un escenari predeterminat, a partir de la interacció amb el mòbil i la descàrrega d’uns àudios que aniran guiant l’espectador/usuari.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!