Fel Faixedas estrena ‘El motivador’ a la Sala Versus Glòries, una paròdia sobre el coaching i les claus de la felicitat

Redacció

Després de la gira de Bona nit, benpartis!, un espectacle d’humor i música, amb més de 70 representacions arreu de Catalunya, en Fel Faixedas presenta per primer cop a Barcelona el seu segon espectacle en solitari, El motivador on explica el seu particular univers amb l’humor que el caracteritza.

El motivador és un espectacle d’humor on es parodia uns personatges cada vegada més presents a la nostra societat: els coachs. No és un monòleg, sinó un solo teatral on en Faixedas es transforma en un coach motivacional durant 70 minuts, per explicar les principals claus per aconseguir la felicitat màxima. O no.

L’espectacle, produït per H6 produccions, es podrà veure a la Sala Versus Glòries des del 4 fins el 29 de març, està dirigit per Marcel Tomàs i compta amb un actor assistent: l’actor i clown Raul Martínez.

L’actor i autor, Fel Faixedas, que va fundar i va treballar durant 12 anys amb Teatre de Guerrilla, l’any 2010 va deixar la companyia i juntament amb Carles Xuriguera van encetar una nova etapa amb el nom de “Xuriguera&Faixedas” amb qui van estrenar No som res de Francesc Serés i Live, un xou teatral, un espectacle escrit i dirigit per ells mateixos i amb el qual van fer gira per tot el país.

En Fel Faixedas ha compaginat la seva faceta teatral amb el periodisme i també ha fet col·laboracions televisives en programes com “Casting”, “El Club” amb Albert Om, “Fent amics” de Sergi Mas, “Jo vull ser” de Toni Soler, “Caçadors de bolets”, “Collita pròpia” de Lídia Heredia i Francesc Mauri, “Glops” (on a més de presentador va ser també director) i al “Tot es mou” la temporada passada. Per altra banda, també l’hem pogut escoltar a la ràdio als programes “Els Matins” de Rac1, primer a “L’Hora del pati” amb Albert Om, i després a “El Món” amb Xavier Bosch i Jordi Basté, a “La Tribu” i a “Estat de Gràcia”. Actualment des del setembre del 2019 està de nou a la ràdio, a RAC1 col·laborant al programa “Islàndia” amb Albert Om.

Com diu Faixedas aquest espectacle està basat “una mica” en fets reals: Paulo Coelho ha fet molt de mal. La felicitat està sobrevalorada. Els diners no fan la felicitat, però ajuden. Però si te’ls ha de deixar el banc, millor ser un infeliç.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!