'Espectapes', tapes i teatre a l'Eixample

Mercè Rubià

Espectapes és una nova proposta teatral i gastronòmica que s’estrena a la Biblioteca del Restaurant El Principal de l’Eixample de Barcelona els dilluns de febrer i els dimarts dels mesos de març i abril a quarts de nou del vespre. Ideat per Adrià Ferré i Bernat Cot, consisteix en un cicle d’espectacles de qualitat en un entorn inusual, en format de proximitat per un màxim de 60 espectadors tot degustant 3 tapes i beguda.

ELS ESPECTACLES:

I got gershwin de The Marshmallow Girls (9, 16 i 23 febrer)
Vol retre homenatge al Gershwin més escènic, i dur la seva musica allà on ell l’havia imaginat, al teatre. Amb moments íntims I delicats, amb altres de divertits i estripats on l’espectador gaudirà recordant les melodies més conegudes del compositor i descobrint-ne d’altres en una vessant més còmica, divertida i menys coneguda. Un viatge per endinsar-nos en l’univers del compositor. Es el segon projecte de la companyia The Marshmallow Girls integrada per Bealia Guerra, Laia Piró i Georgina Llauradó, totes tres actrius de teatre musical. La companyia treballa partint de les inquietuds musicals de les intèrprets. El trio musical es permet explorar aquells compositors i autors que formen part del seu bagatge personal i artístic.

Cantar al desamor de Mercè Martínez (10, 17 i 31 març)
Mercè Martínez, acompanyada al piano per Andreu Gallén passarà per molts estadis emocionals connectats amb el lei motiv d’aquest espectacle: el desamor. Des de l’humor a la veritat mes punyent cantarà boleros (Procuro olvidarte), standarts de jazz (Stormy weather), cançons de musicals (Maybe this time), Rocío Jurado (Se nos rompió el amor), Kurt Weill (Je ne t’aime pas)… Martínez i Gallén es coneixen des de 2012 on van treballar junts per primera vegada al musical La Vampira del Raval, mes tard a T’estimo ets perfecte, ja et canviaré on van fer mes de 150 funcions junts. Amb Cantar al Desamor s’enfronten per primer cop ells dos sols al format concert.

Modales (14, 21 i 28 d’abril)
L’empresa Modales, organitza conferències, xerrades, i convencions, per ensenyar com ens hem de comportar a taula. Com hem de seure, com tractar als altres convidats, com agafar els coberts, com beure…. Per fer-ho han trobat un mètode infal•lible, revolucionari i molt innovador. Els assistents a aquesta convenció seran els afortunats de provar aquest nou mètode que garanteix resultats eficaços en només 50 minuts. Bernat Cot, Víctor Gómez i Oriol Burés, presenten un espectacle fresc, divertit, lleuger i carregat de música, on la interacció amb el públic d’una manera desenfadada i directa, serà la base a partir de la qual, es desenvoluparà un l’espectacle ple d’humor, on l’espectador serà el protagonista.


Preu: 22 euros amb beguda i 3 tapes.
Reserves: recepcion@elprincipaleixample.com

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!