Espai Actua és un nou espai escènic, centre de formació i lleure per als artistes

Redacció

La Fundació AISGE inaugura a Barcelona l’Espai Actua, un nou espai escènic que serà un punt de trobada per tal que professionals de la interpretació, del doblatge de veu, de la dansa o de la direcció escènica, associats a l’entitat, puguin formar-se, reciclar-se o desenvolupar els seus propis projectes creatius.


Les instal·lacions de l’Espai Actua, situat al carrer de Còrsega 662, estan dissenyades per albergar tota l’oferta de cursos de la Fundació AISGE a Barcelona, ​​però també un altre tipus d’actes, des de presentacions culturals fins a representacions artístiques. Els socis d’AISGE també podran fer ús de les instal·lacions mitjançant la reserva gratuïta de sales per assajar i estrenar els seus propis projectesEn els seus 400 metres quadrats, les instal.lacions disposen de dues aules polivalents pensades per a formacions i assajos, una sala d’exhibició amb un aforament aproximat de 150 persones, un espai de cafeteria i networking i camerinos.

Espai Actua: ‘Talent i saviesa’

AISGE (Artistes Intèrprets, Entitat de Gestió de Drets de Propietat Intel·lectual) és una entitat sense ànim de lucre, presidida per Emilio Guitérrez Caba, que gestiona a Espanya els drets de propietat intel·lectual dels professionals de la interpretació, del doblatge, de la dansa  o de la direcció escènica. L’alta és completament gratuïta.

Però l’esperit de l’Espai Actua va més enllà del talent, i part de la superfície servirà com a punt de trobada per als socis de l’entitat, especialment aquells de més edat. L’objectiu és propiciar les relacions socials entre els artistes en un entorn càlid on comparteixin activitats de lleure que ells mateixos organitzin, projectes creatius o estones de conversa amb persones afins en experiències i inquietuds. Els professionals d’edat més avançada, habitualment apartats del treball, trobaran en aquest espai una opció d’esbarjo i manteniment del vincle amb la seva professió, de manera que es puguin sentir actius útils. Mantenir el sentiment de pertinença a un col·lectiu és una garantia d’un lleure de qualitat.

Per això el lema de l’Espai Actua és Talent i saviesa. Perquè a les seves instal·lacions coexistiran la formació, la promoció cultural, el suport a la creativitat dels artistes en actiu i el llegat dels veterans.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartellera digital i comunitat d’arts escèniques de referència, ha presentat els espectacles i professionals nominats a la 7a edició dels Premis TeatreBarcelona. És tracta d’un certamen on el públic reconeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!