Entre Shakespeare i Tinder: torna l’èxit ‘Amor³’, a l’escenari d’El Maldà

Redacció

Després de l’èxit de públic la passada tardor, torna al Maldà Amor³, Shakespeare al cap, una comèdia actual a partir dels Sonets de Shakespeare de la companyia Fac-òF i codirigida per Laura Aubert. La comèdia es podrà veure del 15 de març al 3 d’abril.

Amor³, Shakespeare al cap és un espectacle que pren com a punt de partida els sonets del bard britànic per explorar les contradiccions i la complexitat de l’amor: “Estirant el fil del tema principal dels Sonets, l’amor, parlem de l’amor tòxic, de les relacions idealitzades, les expectatives, les il·lusions, i també de l’amor en una època marcada per les xarxes socials”, afirma l’actriu Joana Castellano.

Castellano juntament amb Júlia Calzada i Gisela Guitart interpreten tres personificacions de l’amor: l’idealitzat, el realista i el tòxic. Els tres amors habiten en el pensament d’un/a individu que rep un match a Tinder i ha de prendre una decisió: quedar o no quedar amb la persona amb qui ha coincidit a la famosa aplicació de cites. Durant l’espectacle, les tres al·legories de l’amor, cadascuna amb el seu relat i referents, somiaran i especularan sobre una possible relació amorosa, alhora que discutiran sobre com encarar la situació. L’espectacle planteja un dubte important: què passa quan l’engranatge deixa de funcionar, i les diferents personificacions de l’amor comencen a barrejar la seva manera d’entendre i enfrontar-se amb aquest sentiment?

Amor³ busca mostrar la universalitat i la presència que, encara avui, té tot el que escriu l’autor britànic”, explica l’actriu. L’espectacle, que barreja el llenguatge naturalista i el vers, també parla sobre la creixent virtualitat a l’hora de conèixer noves persones i iniciar relacions amoroses, sobre la gestió de les emocions, i sobre l’estima a un/a mateix/a en una època clarament marcada per les xarxes socials.

Mé informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!