Sergi Belbel dirigeix ‘Pares Normals’, el musical creat pels Amics de les Arts

Rubén Garcia Espelta

Fa un any Els Amics de les Arts ho van anunciar a través d’un fil al seu compte de Twitter: estaven preparant Pares normals, un musical amb el dramaturg Marc Artigau i la productora Minoria Absoluta (responsable d’èxit com La familia irreal, el musical o Polònia, el musical).

Marc Artigau i Els Amics de les Arts

Pares normals és una comèdia musical escrita a quatre mans pels tres components de la banda Els Amics de les Arts (Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué), autors també de les catorze cançons que hi sonaran, i el dramaturg Marc Artigau. “L’obra és aquell ‘anar més enllà’ que feia anys que Els Amics buscàvem”, expliquen els integrants del grup: “No volíem fer un musical dels nostres greatest hits, ens venia de gust crear una història des de zero i fer cançons a mida que permetessin explicar una història tal com mereix”.

La història de Pares normals se centra en Aran, un advocat de trenta anys que ha decidit de muntar la seva vida molt lluny dels seus pares. El protagonista visita els seus pares, jubilats, per explicar-los que es vol casar amb la seva parella, però un accident inesperat trencarà tots els seus plans i farà que el protagonista hagi de replantejar-se tota la seva existència. “Teníem ganes d’escriure una comèdia musical sobre temes tan universals com la mort, l’amor, fer-se gran o el fer-se càrrec d’un fill, sense caure en tòpics, i mirant d’esbrinar què altera les relacions paternofilials, quines tensions i quins records ens canvien”, comenta Artigau.

Sergi Belbel assumirà la direcció de l’espectacle. “L’obra també parla de la recerca de la identitat i, segurament, de la importància i de la imprevisibilitat de l’amor en les nostres vides”, i afegeix: “Però per damunt de tot, és una història de retrobaments i de reconciliació amb la vida”. El musical estarà protagonitzat per Enric Cambray, Júlia Bonjoch, Albert Pérez, Annabel Totusaus i Lucía Torres. A més dels protagonistes, els actors Bernat Cot, Víctor Gómez i Anna Herebia també participaran juntament amb els quatre músics que tocaran en directe.

Escolta la primera cançó del musical

Crec que podria odiar-te és el primer tema del musical Pares normals que hem pogut escoltar. En ella, la Sofia, una psicòloga especialitzada en els processos d’enamorament i que no té cap ganes de tenir fills, coneix en Salvador, un noi que amb qui intueix que poden arribar a odiar-se… o fins i tot estimar-se. En Salvador tampoc té ganes de tenir fills, ja que ho considera un acte de narcisisme. S’enamoraran? Acabaran tenint fills? Ho descobrirem a partir del 22 de novembre de 2022 al Teatre Poliorama.

Aconsegueix entrades per al musical ‘Pares normals’ de Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta aquí:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!