Els 8 millors musicals que pots anar a veure a Madrid

Redacció
Malgrat que a Barcelona cada vegada tenim una oferta millor i més variada d’espectacles musicals, Madrid continua tenint un més ampli ventall de propostes per a tots els fanàtics del gènere. De la mateixa manera que viatgem a Londres a veure muntatges de Broadway, cada vegada més gent fa el mateix amb Madrid, especialment, tractant-se d’obres que, en molts casos, no tenen previst venir de gira a Barcelona. Per aquest motiu, us hem fet una selecció dels millors musicals del moment, per qui vulgui fer una escapadeta i anar a veure’ls a la capital madrilenya. Aquí els teniu:

 

Billy Elliot – Aquest musical s’ha convertit ja en tot un esdeveniment de la cartellera. Reconegut com el musical més emocionant, ha superat els 250.000 espectadors des de la seva estrena.
Amb un elenc adult de luxe, encapçalat per Natalia MillánCarlos Hipólito i l’extraordinari elenc infantil format a l’ Escuela Billy Elliot Scaena, inclou l’exquisida banda sonora composta per Elton John. Més informació i venda d’entrades aquí.

Wes Side Story – Coincidint amb el centenari de Leonard Bernstein, es va estrenar aquesta versió del mític musical que va debutar al Winter Garden Theatre de Broadway l’any 1957. Per primera vegada representat a Espanya, es tracta d’un dels musicals més importants i representatius del teatre universal, comptant amb la partitura de Bernstein i Stephen Sondheim, reconeguda com una de les millors en la història dels musicals, i el text d’ Arthur LaurensMés informació i venda d’entrades aquí.

El médico – L’espectacular posada en escena del musical basat en el best-seller mundial El médico de Noah Gordon no et deixarà indiferent. Aquest musical s’ha creat i produït íntegrament a Espanya, i es tracta d’un projecte molt ambiciós, ja que compta amb 33 actors en escena i 20 músics en directe, convertint-se en l’orquestra més gran del teatre musical espanyolMés informació i venda d’entrades aquí.

La llamada – Un musical sortit de les ments dels polifacètics Javier Calvo i Javier Ambrossi. Va començar sent representada a la sala OFF del Teatro Lara i ara conquista el seu escenari principal i el cor de tots aquells espectadors que ja l’han vist. Un musical ja qualificat de culte per la revista ICON que s’ha convertit en tot un fenomen. Més informació i venda d’entrades aquí. 

Anastasia – Madrid és la primera ciutat europea que estrena aquest musical. Un espectacle inoblidable que The Wall Street Journal, The New York TimesVariety, entre altres mitjans, han aplaudit per la seva qualitat i la seva gran producció. Més informació i venda d’entrades aquí.

El rey león – Aquest ja clàssic imprescindible de la cartellera madrilenya segueix en cartell després de vuit temporades d’èxit continuat. Es tracta d’un espectacle que ha commogut a tothom i és ja el musical que més temps ha estat en cartell a Madrid de tota la història. Més informació i venda d’entrades aquí.

33, el musical – Aquest nou i reeixit musical és una creació de Toño Casado per oferir una nova mirada cap a la figura de Jesucrist i pel qual s’ha hagut de construir un nou espai. L’Espacio 33 pretén trencar amb tot el que hi ha establert a Espanya fins al moment en el teatre musical. Més informació i venda d’entrades aquí.

El jovencito Frankenstein – Basada en la divertida pel·lícula de Mel Brooks, aquesta comèdia musical arriba a Madrid coincidint amb el segon centenari de la publicació de Frankenstein. Es tracta de tot un homenatge a les adaptacions cinematogràfiques de la novel·la de Mary Shelley amb cançons i gags veritablement memorables. Més informació i venda d’entrades aquí. 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!