El Rey León, una experiència teatral en familia

Rubén Garcia

La companyia Disney ha posat a l’abast de tothom, i de franc, el seu programa d’educació en arts inspirat en El Rey León.

L’objectiu del programa The Lion King Experience és proporcionar als estudiants i, en aquest cas, a les criatures “una introducció immersiva en la realització de teatre mitjançant la lent de la producció de Broadway de The Lion King”.

Originalment aquest programa, íntegrament en anglès, està dissenyat com un curs d’aula per tal que estudiants de primària i secundària puguin dur a terme una producció, adaptada a la seva edat, de El Rey León.

La intenció del programa és desenvolupar un ampli ventall d’habilitats teatrals, des de la dramaturgia i la direcció fins a aspectes del disseny teatral. Ofereix un curs d’11 sessions per a estudiants de 8 a 11 anys i un de 18 sessions per a estudiants de 12 a 15 anys a través de tutorials de vídeo i materials escrits. Per obtenir més informació sobre The Lion King Experience i per accedir a totes aquestes sessions a casa, visiteu www.LionKingExperience.com.

Una manera d’entretenir i educar els vostres fills des de casa!

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!