El Rey de la Magia se suma a la taquilla inversa

Comunicació

Un dels espais de referència per als amants de la màgia i l‘il·lusionisme de Barcelona, El Rey de la Magia, enceta, segons diuen ells, “un experiment artístic, econòmic i sociològic”: la taquilla inversa.

“La crisi sembla envoltar-ho tot, el públic es queixa dels preus del teatre, els artistes de la baixada del seu catxet i les sales de la quantitat d’impostos i despeses. Per aquesta raó, durant les nits de dijous, divendres i dissabte d’abril de 2014, l’espectacle “Tu & Tu = Màgia” (versió golfa) comptarà amb l’anomenada taquilla inversa.”

QUÈ ÉS LA TAQUILLA INVERSA

Pels que no sabeu de què es tracta la taquilla inversa consisteix en abonar el preu de l’entrada després de gaudir de l’espectacle. D’aquesta manera, el públic decideix quin valor té l’espectacle que acaba de veure, incitant a la reflexió sobre el cost de la feina dels artistes i la sala.

teatre_barcelona_el_rey_de_la_magia

 

ON ESTÀ

Teatre Museu El Rei de la Màgia
C/ Jonqueres 15 (Metro Urquinaona)

Més informació: http://www.elreydelamagia.com/esdeveniments/tu-tu-magia-de-stromboli-i-pere-miro/

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!