El Liceu celebrarà els seus 175 anys amb les millors veus de l’òpera internacional

Redacció

Després de la cancel·lació de l’actuació de la soprano russa Anna Netbrenko, arran de la situació bèl·lica que es viu a Ucraïna, el Liceu ha redissenyat, en un temps rècord, un nou recital per commemorar els seus 175 anys.

El dia 3 d’abril cinc figures, molt vinculades a la casa de l’òpera de Barcelona, pujaran a escena: la soprano canadenca Sondra Radvanovsky, la nord-americana Lisette Oropesa, la sueca Iréne Theorin, el tenor francès Ludovic Tézier i el maltès Joseph Calleja. Dirigit pel mestre Marco Armiliato intepretaran peces com l’acte II del Macbeth de Verdi, la tercera part de Lucia de Lammermoor de Donizetti o l’acte II de Turandot de Puccini.

Les entrades adquirides pels espectadors seran vàlides per a aquesta nova gala, que vol convertir la nit del 3 d’abril en “inoblidable” per al públic del Liceu, per celebrar “passat, present i futur amb tres dels títols més representats al teatre “. De Macbeth s’han fet 117 representacions, un total de 86 de Turandot i 296 de Lucia di Lammermoor.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartellera digital i comunitat d’arts escèniques de referència, ha presentat els espectacles i professionals nominats a la 7a edició dels Premis TeatreBarcelona. És tracta d’un certamen on el públic reconeix […]

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!