El Guasch Teatre reobre com a Eixample Teatre amb el musical ‘Lo tuyo y lo mío’

Redacció

El dimecres 9 de desembre l’espai on fins ara hi havia el Guasch Teatre reobrirà com a Eixample Teatre, ara gestionat per les companyies Teatritus i La Paparra. I ho farà amb la comèdia musical Lo tuyo y lo mío, de la companyia ConUnCantoEnLosDientes.

collage

En un comunicat, els gestors de l’espai han explicat que “comptarà amb una àmplia i eclèctica oferta de propostes escèniques de les més variades disciplines artístiques: teatre familiar, òpera, teatre de text, monòlegs, dansa, titelles, cabaret i musicals” amb la voluntat d’ampliar la programació de la sala “amb el màxim de formats i disciplines, amb una atenció especial a les companyies de recent formació que requereixen d’un espai d’exhibició per als seus projectes”.

L’espectacle que inaugura la sala, Lo tuyo y lo mío, és una comèdia musical de petit format estrenada la temporada passada al Club Capitol que ha passat per Madrid i ha fet una gira per més de 40 ciutats de l’Estat. Ara torna a Barcelona fins el 17 de gener. Dirigida per Joan Mª Segura i interpretada per Manuel Ramos i Karen Gutiérrez (alternant-se amb Xènia Reguant), és una història de amor narrada amb un popurri de 75 cançons en 75 minuts. De fet, la parella protagonista parla amb cançons, utilitzant com a únic diàleg grans èxits des dels 60 fins avui: Rocío Jurado, Raphael, Mecano, Shakira i Fangoria, entre altres.

També en aquesta fase inaugural, coincidint amb les festes nadalenques, s’hi podrà veure l’espectacle familiar en format musical El conte de Nadal de la companyia Sim Salabin Teatre i Un príncep de riure, un musical de titelles.

Articles relacionats

Barcelona s’omple de Nadal

Durant catorze dies la Plaça de Catalunya i la Plaça Universitat acolliran el Barcelona Festival de Nadal. Una programació per a tot tipus de públics on les arts escèniques es […]

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!