El Guasch Teatre reobre com a Eixample Teatre amb el musical ‘Lo tuyo y lo mío’

Redacció

El dimecres 9 de desembre l’espai on fins ara hi havia el Guasch Teatre reobrirà com a Eixample Teatre, ara gestionat per les companyies Teatritus i La Paparra. I ho farà amb la comèdia musical Lo tuyo y lo mío, de la companyia ConUnCantoEnLosDientes.

collage

En un comunicat, els gestors de l’espai han explicat que “comptarà amb una àmplia i eclèctica oferta de propostes escèniques de les més variades disciplines artístiques: teatre familiar, òpera, teatre de text, monòlegs, dansa, titelles, cabaret i musicals” amb la voluntat d’ampliar la programació de la sala “amb el màxim de formats i disciplines, amb una atenció especial a les companyies de recent formació que requereixen d’un espai d’exhibició per als seus projectes”.

L’espectacle que inaugura la sala, Lo tuyo y lo mío, és una comèdia musical de petit format estrenada la temporada passada al Club Capitol que ha passat per Madrid i ha fet una gira per més de 40 ciutats de l’Estat. Ara torna a Barcelona fins el 17 de gener. Dirigida per Joan Mª Segura i interpretada per Manuel Ramos i Karen Gutiérrez (alternant-se amb Xènia Reguant), és una història de amor narrada amb un popurri de 75 cançons en 75 minuts. De fet, la parella protagonista parla amb cançons, utilitzant com a únic diàleg grans èxits des dels 60 fins avui: Rocío Jurado, Raphael, Mecano, Shakira i Fangoria, entre altres.

També en aquesta fase inaugural, coincidint amb les festes nadalenques, s’hi podrà veure l’espectacle familiar en format musical El conte de Nadal de la companyia Sim Salabin Teatre i Un príncep de riure, un musical de titelles.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]

Nadal en Moviment al Mercat de les Flors

Nadal en Moviment al Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors es prepara per acollir aquests Nadals un gamma diversa d’espectacles destinats al públic adolescent, infantil i familiar. Del 27 de desembre de 2023 al 14 […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!