El Festival Per amor a l’Hart omple l’Hospitalet de circ, dansa y música

Rubén Garcia Espelta

Per amor a l’Hart, el Festival de l’Hospitalet de Llobregat, no ha desaparegut del calendari sinó que ha canviat de data: se celebrarà del 17 al 19 de setembre al Parc de la Remunta.

Durant 48 hores aquest espai a l’aire lliure s’omplirà de moltes propostes escèniques. La dansa tindrà un pes important amb espectacles com Underneath de Lali Ayguade; Wik Bak de Kiko López; El.la de la Cia. In-Motus, que parteix de la figura de la geisha; Blue Monday del duo Agnès Sala & Héctor Plaza i Djama de la Cia. Nuovas.

La companyia Alta Gama presentarà Adoro a l’Hospitalet de Llobregat 

El circ hi serà present amb propostes com la dels Rolabola, els clown dels Alta Gamma o el sol de circ de Júlia Farrero. La programació musical estarà protagonitzada pels Rolling Vibes Collective i el concert de La Família Rústika i de Bandacetamol Brass Band.

Les entrades són gratuïtes i es poden reservar aquí.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!