El documental del Teatre Lliure

Comunicació

docu_lliure

Televisió de Catalunya va presentar el 27/10 un documental que fa un recorregut pels 35 anys d’història del Teatre Lliure a través de les persones que l’han fet possible, fent especial atenció als inicis del projecte.

Manual, juntament amb Televisió de Catalunya i el patrocini del Grup Mèmora, han realitzat un documental que recull i explica la trajectòria del Teatre Lliure. Mitjançant entrevistes amb gran part dels seus fundadors i persones molt vinculades al projecte des dels seus inicis, fan un retrat de l’aventura col·lectiva que va suposar convertir en teatre la Cooperativa La Lleialtat.

Anna Lizarán va grabar la seva entrevista abans de morir aquest gener, i hi apareix juntament amb Muntsa Alcañiz, Frederic Amat, Joan-Anton Benach, Jordi Bosch, Imma Colomer, Antoni Dalmau, Joan Ferrer, Joan Font, Cesc Gelabert, Guillem Jordi Graells, Lluís Homar, Quim Lecina, Julio Manrique, Ferran Mascarell, Josep M. Mestres, Lluís Pasqual, Pere Planella, Josep Pons, Carme Portaceli, Domènec Reixach, Fermí Reixach, Ros Ribas, Àlex Rigola, Carles Santos, Toni Sevilla, Carme Solé, Montserrat Sunyer o Emma Vilarasau.

Fes click a la imatge per obrir el documental “La història d’un Teatre Lliure”:

documental_teatre_lliure

 

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats

Temporada Alta encén la tardor teatral

El festival Temporada Alta marca l’inici de la temporada teatral del país amb una programació extensa que inclou un centenar d’espectacles. Aquesta serà la 32a edició i es durà a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!