El col·lectiu Tinta Negra presenta nova producció: #nosomunhashtag

Redacció

Tinta Negra, el col·lectiu d’actrius, actors i creadores escèniques negres a Catalunya, estrenarà aquest dissabte, 6 de febrer a les 19h al CCCB, la seva nova producció #nosomunhasthag.

El muntatge, liderat per Malcolm McCarthy, proposa un recorregut per l’imaginari divers i abundant del talent creatiu de la diàspora negra a Barcelona, un ritual de celebració de la riquesa i la singularitat de la creació afrodescendent a la ciutat, un espai de crítica i també de reconeixement, trobada i sanació de la comunitat.

L’espectacle reuneix deu artistes de diferents disciplines: la interpretació, la música, la performance i les arts visuals. De manera conjunta, invoquen “l’activisme màgic” que beu de fonts ancestrals i contemporànies, de l’espiritualitat afrodescendent i dels referents actuals de la cultura negra per sacsejar consciències, denunciar i alimentar l’energia conciliadora que generen la poesia i el cant, la paraula i el moviment.

#nosomunhasthag està protagonitzat per Sally Fenaux Barleycorn, Malcolm McCarthy, Odil Bright, Cacao, Nêga Lucas, Maisa Sally-anna Perk, Silvia Albert Sopale, Luiz Felipe Lucas, Xiluva Tomás Fernández, Heidi Ramírez. L’entrada a l’espectacle permet accedir lliurement a l’exposició «William Kentridge».

Més informació i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!