El Círcol Maldà canvia de nom

Redacció TeatreBarcelona

El Círcol Maldà proposa un canvi de nom per a la temporada 2015-16: El Maldà serà la nova denominació de l’espai, que seguirà dedicant la seva programació al teatre, la música, la dansa i el cabaret.

La sala gestionada per Els Pirates Teatre ha anunciat també que ha doblat el nombre d’espectadors respecte la seva primera temporada d’activitat, un balanç que fa encara amb la programació de la 2014-15 en marxa. Oferint fins a 351 funcions i concerts, l’activitat també ha augmentat en més de 150 funcions i s’ha aconseguit millorar l’ocupació arribant fins al 75% de mitjana.

UN CONCERT DE CELEBRACIÓ

Per celebrar el final de la temporada, el canvi de nom i altres novetats, el proper 13 de juliol a les 20h se celebrarà una festa a la [2] de l’Apolo, un concert de la Shakespeare band amb entrades a 6 euros. Públic, companyies i col·laboradors podran gaudir del concert de la banda formada per Arnau Vallvé (integrant de Manel); Carles Pedragosa, Enric Gómez (Se atormenta una vecina); Alberto Calvillo (A contra blues), i la col·laboració especial de Yago Rebollo (l’excantant de Se atormenta una vecina).

Amb la festa, es donarà el tret de sortida a la venda d’abonaments de la nova temporada que mantindran els formats actuals, amb fórmules per compartir:
T5 – 5 entrades per 60€. Unipersonal
T10 – 10 entrades per 100€. Per compartir
Temporada – tots els espectacles de teatre per 210€. Unipersonal

El Maldà presentarà la temporada 15-16 el 31 d’agost amb un acte obert a les Galeries Maldà.

 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!