Tot el que necessites per anar al teatre

"DRAMA", exposició col·lectiva de fotografia teatral a la Fènix

8 abril 2014
b

La Sala Fènix proposa DRAMA una exposició fotogràfica col·lectiva que aprofundeix al món teatral a través de la mirada de 7 diferents fotògrafs que exploren en els camerinos, el teatre de carrer, d’objectes i marionetes, el teatre i la performance, el mim corporal dramàtic, les façanes i edificis teatrals, els edificis històrics i el teatre contemporani. En DRAMA es reuneixen, de manera casual, almenys una vintena de companyies teatrals, 10 edificis històrics, més de 30 actors, directors i titellaires, a més de diferents espais i esdeveniments de Barcelona. Es podrà apreciar la vella façana del Molino, els teatre Espanya i L’Olimpia, les representacions de carrer de Pepe Otal i La Fanfarra, els vestuaris i camerinos del Lliure, Almeria i la Seca, a Leandre i cia., el circ de Montjuïc, entre uns altres.

També, en paral·lel i en sintonia amb l’exposició, María Canfield exposarà a la zona teatral de la Sala Fènix la seva col·lecció d’aquarel·les entorn del Cabaret Victoria, espectacle eclèctic i retrofuturista de recent temporada a Barcelona.

DRAMA busca, de manera col·lectiva, projectar una mirada íntima i personal del món teatral, des de la perspectiva d’els qui viuen i respiren de les arts escèniques, per a un públic heterogeni i global.

drama_sala_fenix_exposicio_fotografia_teatral

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb Jesús Atienza, Claudia Serrahima, Sabrina Corana, Ester Baudet, Ulisses Fontana, Simone Branchini, Josep Tobella, Fotos de Barcelona i María Canfield (aquarel·les).

Comissari de l’Exposició: Felipe Cabezas

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.