Tot el que necessites per anar al teatre

Diàleg, comunitat i creació

7 juny 2021

El Grec és un festival que va més enllà d’una programació d’espectacles i que promou, a través de diferents iniciatives, el diàleg, la creació i la interrelació entre artistes però també entre persones no professionals que participen des de les arts escèniques i la cultura a crear comunitat.

Connexió afrodescendent

El coreògraf Qudus Onikeku, que presentarà un espectacle al Mercat de les Flors, aprofitarà la seva estada a la ciutat per organitzar, entre el 10 i el 18 de juliol, Afropolis 2021. Es tracta d’una trobada artística que, a través del diàleg i l’intercanvi, té com a objectiu fomentar sinergies creatives entre els africans i la comunitat afrodescendent que hi ha per tot el món. L’activitat, que es durà a terme també en altres ciutats del món com Lagos i Chicago, culminarà el 18 de juliol al Graner, al Jardí dels Drets Humans, amb una presentació en què, a més dels artistes internacionals, participaran una desena d’artistes de Barcelona.

La vida real a l’escenari

El director francès Didier Ruiz i La Compagnie des Hommes han creat un espectacle en què vuit migrants africans, d’edat avançada i residents a Catalunya, parlen sobre aquelles coses que van deixar enrere, sobre els motius pels quals van abandonar casa seva, sobre com han viscut el canvi cultural i sobre la seva contribució al país d’acollida. L’espectacle forma part del projecte Dale recuerdos (Je pense à vous), una iniciativa que, en un format similar, ha donat veus a avis i àvies, transsexuals i adolescents. Del 22 al 24 de juliol es podrà veure al teatre del CCCB.

Bellesa, control polític i dissidència

Un seguit de joves protagonitzaran To like or not to like. Es tracta d’una acció que reflexiona sobre la relació entre la bellesa, que actualment troba la màxima expressió a les xarxes socials; el control polític, que ha trobat en les noves tecnologies una potent eina per manifestar-se, i la dissidència, que utilitza les xarxes socials per organitzar-se. L’acció, dirigida per Ada Vilaró, es començarà a dur a terme uns dies abans per les xarxes socials i continuarà després de la presentació, que es farà a la Fundació Brossa els dies 17 i 18 de juliol.

 

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari