Al desembre, paga l’SGAE!

Redacció

La Fundació SGAE i ADETCA impulsen, per tercer any consecutiu, el Dia de l’autor SGAE.


teatre_barcelona-dijous_sgae-revista_1aDe l’1 al 15 de desembre
 es podrà anar al teatre per només 1,5 euros. El públic només pagarà el 10% de l’entrada (l’equivalent als drets d’autor) i l’altre 90% el pagaran els autors a través de la Fundació SGAE. La venda d’entrades s’iniciarà aquest dimecres 16 de novembre a través del sistema de reserva i venda d’entrades de cada teatre.

La campanya vol impulsar el consum del teatre d’autors de l’estat, assegurar la presència de les seves obres a la cartellera i contribuir a la seva difusió i apropament al públic.

En total, se subvencionaran 1.350 entrades de nou espais escènics de Barcelona, Igualada i Tarragona. Els espectacles que es podran veure són:

Fora de Barcelona es pot veure La cantant calba al McDonald’s de Lluïsa Cunillé i Eugène Ionesco a la Sala Trono de Tarragona i In Memoriam de Marcos González Caballido i Ezra Moreno Escudero al Teatre de l’Aurora d’Igualada.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
  • Maria Carmen AC
    Maria Carmen AC

    A quina hora es posaran a la venda les entrades?

    Respondre
    15/11/2016
Enllaç copiat!