Al desembre, paga l’SGAE!

Redacció

La Fundació SGAE i ADETCA impulsen, per tercer any consecutiu, el Dia de l’autor SGAE.


teatre_barcelona-dijous_sgae-revista_1aDe l’1 al 15 de desembre
 es podrà anar al teatre per només 1,5 euros. El públic només pagarà el 10% de l’entrada (l’equivalent als drets d’autor) i l’altre 90% el pagaran els autors a través de la Fundació SGAE. La venda d’entrades s’iniciarà aquest dimecres 16 de novembre a través del sistema de reserva i venda d’entrades de cada teatre.

La campanya vol impulsar el consum del teatre d’autors de l’estat, assegurar la presència de les seves obres a la cartellera i contribuir a la seva difusió i apropament al públic.

En total, se subvencionaran 1.350 entrades de nou espais escènics de Barcelona, Igualada i Tarragona. Els espectacles que es podran veure són:

Fora de Barcelona es pot veure La cantant calba al McDonald’s de Lluïsa Cunillé i Eugène Ionesco a la Sala Trono de Tarragona i In Memoriam de Marcos González Caballido i Ezra Moreno Escudero al Teatre de l’Aurora d’Igualada.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
  • Maria Carmen AC
    Maria Carmen AC

    A quina hora es posaran a la venda les entrades?

    Respondre
    15/11/2016
Enllaç copiat!